TAG / Fakty o mne

By Unknown - januára 12, 2014

Ako ste si už iste všimli (hlavne asi tí, ktorí ma sledujete cez nejakú sociálnu sieť), včera som konečne zmenila vzhľad blogu. Je to tak trochu aj kvôli funkciám, ktoré mi pôvodná šablóna nedovolila využívať. Navyše som chcela pridať aj ikony na viac sociálnych sietí, na ktoré som sa zaregistrovala. Po kliknutí na ikonku sociálnej siete Vás to automaticky presmeruje na moje profily :-)



Ale späť k tagu (a obsahu tohto článku). Neviem, koľko faktov vymyslím, preto som si pre istotu nestanovovala žiadne číslo. Všetko nižšie sú také základné fakty o mne, ktoré som ešte na blogu nezmieňovala. A teraz som sa rozhodla ich zmieniť :-)

1. Toto som ja.
A asi sa tak skoro nezmením (plastiku neplánujem :-)).


                                             

2. Narodila som sa 13.6.1993, z čoho vyplýva, že mám 20 rokov a som blíženec. A áno, keď som sa narodila, bol piatok 13 :-)

3. Piatok 13 nepovažujem za nešťastný deň, skôr naopak, vždy sa mi všetko darí..

4. Milujem, že som blíženec. Rýchlo sa pre všetko nadchnem a som "žena mnohých tvárí" (v dobrom).

Znamenie blížencov
5. Keď ma niečo naštve, veľmi rýchlo ma to aj prejde.

6. Síce študujem na VŠ, ale popri tom pracujem a podnikám (a vediem blog) :-)

7. Rada by som točila aj videá k blogu. Problém však je, že som strašný detailista, takže bez dobrého vybavenia sa do toho pustiť nechcem. 

8. Riadim sa heslom, že človek viac ľutuje veci, ktoré nespravil ako tie, ktoré spravil. Preto keď ma napadne nejaký (aj šialený) nápad, tak do toho proste idem. Žijeme len raz a ja nechcem nič ľutovať.


9. Jazdím od 16 rokov na motorke. Ak by ste čakali nejaký skúter alebo niečo podobné, tak to tak nie je. Prikladám aj fotku, aby ste mali predstavu :-)



10. Aj napriek tomu, že jazdím na motorke, nepripadám si ako nejaká "drsňačka". Skôr naopak si vždy dávam pozor na to, čo si obliekam a ako vyzerám (aj na motorke).

11. Napriek tomu, že mám rada kozmetiku, pekné oblečenie a lodičky, tak nemám problém vyjsť z domu nenalíčená. 

12. Nemám rada, keď si ľudia obliekajú oblečenie, ktoré spolu neladí. Podľa mňa sa dá zladiť aj v rýchlosti a jednoducho :-)

12. Mám rada hebké, voňavé a hrejivé veci. Preto zbožňujem deky a plyšákov.

13. Raz sme s kamarátkou dostali vcelku šialený nápad - ísť na Zombie Walk v Prahe. Tak sme aj šli. :-)


14. Nosím okuliare. Bez nich som už tak trochu slepá :-)

15. Dlho som nosila červené vlasy. Tak nejak mi to šlo k motorke a páčilo sa mi to. Teraz som však opäť bruneta (je to aj moja prirodzená farba)

16. Vždy som chcela skúsiť blond farbu na vlasy. Mám však príliš tmavú pokožku na takú svetlú farbu.

17. Mám priateľa, ktorý má strašne rád, keď ho na blogu zmieňujem. Je rád, že zverejňujem, že som šťastne zadaná :-)


18. Mám rada psy. A nemám vôbec rada mačky (a nie je to len tým, že som na ne alergická).

19. Občas si požičiavam psíka (yorkshire) od priateľových rodičov. Ona je vždy tak hebká, voňavá a túlivá. Máme ju miesto plyšáka :-)

20. Púšťam sa aj do vecí, ktorých sa bojím alebo pred ktorými mám rešpekt. Napríklad raftovanie, pri ktorom som sa už raz pritopila, by som kľudne skúsila hneď znova. A rada by som si skočila z padáku. Aj keď viem, že tesne pred zoskokom by som si hrozne vynadala. :-)

21. Som antitalent na kolieskové korčule. Aj napriek tomu, že mi ostatné športy idú (snowboard, lyžovanie, badminton, squash, zimné korčuľovanie, beh atď.) a aj napriek tomu, že som cez leto bola snáď každý druhý deň na korčuliach. Proste sa bojím toho rozbiehajúceho tvrdého asfaltu podo mnou a korčuľujem kŕčovito.



22. Viem hrať na klavír a rada naň hrávam, ale bohužiaľ teraz klavír nemám.

23. Rada pečiem. Nebaví ma však príliš variť (varenie je skôr nutnosť a povinnosť).

24. Milujem šoférovanie. Avšak nemôžem mať rýchle auto, lebo sa potom mením na piráta ciest :-)

25. Zbožňujem obdarovávanie ľudí. Je to pre mňa ešte lepší pocit, ako keď dáva darčeky niekto mne.

26. Raz by som chcela mať veľkú vaňu na nožičkách a vlastný veľký šatník.


27. Na strednú školu som chodila na Moravu a mám tak aj českú maturitu.

28. Na výšku chodím do Bratislavy a už tu aj bývam. A nechystám sa sťahovať preč.

29. Veľmi rada cestujem a miesto výšky som chcela ísť na nejakú dobu do Austrálie. Nakoniec som však šla na výšku. 

30. Nikdy som nebola nejaký veľký extrovert. Na to som však mala svoju veľmi dobrú kamarátku, ktorá je tiež blíženec a stala sa takou mojou druhou polovicou. Ona ma viac ťahala k extrovertnosti a ja ju k introvertnosti. A teraz je z nás celkom zaujímavý mix :-)


31. V prvom ročníku na strednej sa začal môj "prerod". Dovtedy som nosila jeany, tenisky a príliš som sa ani nelíčila. Potom sme si to s kamarátkou "prehodili". A ja som začala nosiť šaty a lodičky, a ona tie jeany a tenisky. Už to tak zostalo... :-)

32. Nikdy som sa nepovažovala za nejakú krásavicu. Vždy som sa skôr videla ako také "dievča od vedľa". O to viac ma vždy prekvapilo, keď mi niekto niečo pochválil alebo keď som si našla úžasných frajerov :-)

33. Neverím v žiadneho boha a som ateistka. Ak by som si však mala vybrať vieru, vybrala by som si budhizmus. Láka ma na tom ten vnútorný kľud a viera v reinkarnáciu..

34. Celkom sa orientujem v zdravej strave a zdravom životnom štýle. Len som občas príliš lenivá, aby som to všetko dodržovala.

35. Mám veľmi rada seriály (tie normálnejšie, nie žiadne telenovely). Častokrát ich však začnem pozerať hlavne preto, že nemám rada ticho a dosť času trávim doma (kde ticho je). Pozerám ich väčšinou v angličtine, pretože neznášam slovenský a český dabing (väčšinou ten na seriály je príšerný)
Mám rada seriály: The Carrie Diaries, Sex in the City, Dexter, How I met your mother, Orange is the new Black, Once upon a Time, Grey´s Anatomy, The Walking Dead...



Ako sa Vám páči nový vzhľad blogu? Máme niečo spoločné (podľa faktov o mne?)

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. som o 4 dni staršia :)

    http://typsforyou.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééé, taky su blíženrc a taky jsrm měla původní termín 13, no nakonec mě mamka vyprcla už 7. :-D A máme hodně věcí společných, jak to tak čtu. :-) Super!
    www.thechangrofmissy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Blíženci sú najlepší! Inak tvoj blog sa mi nedá nejako zobraziť, chcela som sa naň pozrieť :-)

      Odstrániť