Vyhodnotenie Giveaway

By Unknown - januára 01, 2014

Ahojte, kočky!

Dúfam, že ste náležite oslávili vstup do Nového roku a že aj v tomto roku budete naďalej navštevovať môj blog. Želám Vám len všetko dobré v roku 2014!


Ako som Vám nedávno spomínala (konkrétne pri vyhlasovaní giveaway), tak rada robím ostatným radosť darčekmi. Teší ma to dokonca viac ako darčeky dostávať. A keďže je už 1.1., tak je na mieste vyžrebovať výherkyne jednotlivých balíčkov. Tak poďme na to!

Nepáči sa mi nechávať losovanie výhercov na náhodných číslach (predsa máte každá svoje meno) a keď už ste si Vy dali prácu s napísaním komentárov a zapojením sa do giveaway, ja som si dala prácu s pripravením fyzického žrebovania. Najskôr som napísala mená všetkých zúčastnených na papieriky...


Potom som ich pekne poskladala a zamiešala :-)



No a už som si len ukázala prstom na výherkyňu prvej sady (PS: Keby to šlo v TV, práve teraz by bola reklama :-))


A výherkyňou prvého balíčka je Lucia Balintová!


A hneď po fotení som si vybrala druhý lístoček, ku ktorému ma môj prst priviedol..


A výherkyňou druhého balíčka je Melika Mel!


GRATULUJEM OBOM VÝHERKYNIAM ! Prosím, pošlite mi na mail blog.papi.lapi@gmail.com svoje adresy, aby som Vám mohla čím skôr poslať Vaše výhry :-)


Na záver môžem len pripomenúť sľubované outfitové články, ktoré sú už na ceste (mám toho v hlave dosť a keď konečne nainštalujem Photoshop, tak by to tu malo byť rýchlo).. Pri návštevách po iných blogoch a videoblogoch som narazila ešte na jeden zaujímavý postreh.. Že čitatelia majú veľmi radi TAG-y, kde sa zodpovedávajú nejaké otázky a podobne. :-)

Chceli by ste, aby som niečo také na blogu robila tiež (TAG-y, články o mne apod.)?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Ahooj :)
    Bolo by super keby giweaway dávaš tak raz alebo dvakrát za mesiac :) urcite by sme sa tomu potešili :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rada by som dávala giveaway častejšie, ale vzhľadom na to, že som sponzor sama seba, tak ma to nemôže tiež zruinovať :-)) Radšej chcem robiť kvalitnejšie giveaway ako častejšie a nekvalitné.. Ale určite sa môžete tešiť na ďalší giveaway, ktorý pripravujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť