Mikuláška nádielka

By Unknown - decembra 08, 2013

V piatok, na Mikuláša, som prišla na to, že som musela celý rok byť veeeeľmi poslušná. Lebo tak skvelú mikulášsku nádielku som si nenašla dlho. :-) Už nejakú chvíľu som túžila po krásnych žltých lodičkách s červenou podrážkou, ktoré som nedávno našla na ebayi. No a čo sa nestalo? Mikuláš (v podobe môjho úžasného priateľa) mi ich priniesol.



Topánočky prišli zabalené v krabici a seller ako darček poslal náhradné opätky a dvoje rôzne gélové vložky do topánok. Tie však neboli potrebné, pretože samotné vnútro topánky je veľmi mäkké, nakoľko tam už je gélový vankúšik priamo všitý. Číslo topánok som objednávala také, aké nosím tu (39) a dokonale mi sadli. Mala som ich na nohe zatiaľ len chvíľu, ale sú veľmi pohodlné, krásne a môžem toho sellera aj tieto topánočky len odporúčiť. Uvažujem, že si ich objednám ešte v inej farbe.. Ak by sa topánočky zapáčili aj Vám, tak tu je na ne link . Cena topánok je $34,99, čo je v prepočte 25,55€.







A nakoniec sladká perlička, ktorú som dostala okrem mandarínok, arašidov a podobných tradičných záležitostí. Čokoláda vhodná pre každú ženu milujúcu módu alebo nakupovanie..



Čo ste dostali na Mikuláša Vy?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov