Fasheebo - trafí sa Vám do vkusu?

By Unknown - decembra 03, 2013

Nedávno vznikol módny portál Fasheebo, ktorý sľubuje, že podľa určitého algoritmu sa dokáže trafiť do Vášho vkusu. Môžte ho nájsť na stránkach: http://www.fasheebo.com . Je v češtine, takže ani pre tých, ktorí nehovoria anglicky/nemecky či ďalšími svetovými jazykmi to nebude problém. :-)


Keď kliknete na tlačidlo "Chci začít", tak Vás vyzvú, aby ste si zo zoznamu vybrali veci, ktoré sa Vám páčia spĺňajú Váš vkus. Sú tam čižmy, lodičky, kabelky, šaty, sukne.. No oblečenia habadej :-) A potom sa už stačí len prihlásiť. Prihlásiť sa viete pomocou facebooku, takže zaregistrovaní budete behom pár minút..


A potom začína všetka tá sranda. Môžete sa pozrieť na ľudí s podobných vkusom a nájsť v nich inšpiráciu, môžete si nakúpiť oblečenie (či už v akcií alebo mimo akcie), ktoré sa Vám páči.. Môžete tiež vidieť, čo sa páči ostatným ľuďom, tvoriť si vlastné wishlisty a tak ďalej.


Čo sa týka trafenia sa do môjho vkusu, tak sa im to vcelku podarilo (netvrdím, že na 100%). Pozrite sa na obrázok nižšie, minimálne tou károvanou sukňou a náhrdelníkom získali môj záujem :-)


Budem sa asi ešte chvíľu chodiť pozerať, ako sa triafajú do môjho vkusu a uvidíme, či im to pôjde. Nie som si istá, či nejaký algoritmus dokáže odhadnúť krásu, zložitosť a originalitu ženského odievania... :-)

A čo Vy? Počuli ste už o Fasheebo? :-)

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov