Aussie - maska pre dlhé vlasy

By Unknown - decembra 15, 2013

Ako som Vám nedávno zvestovala, kúpila som si už aj ja pár výrobkov od Aussie. Keď píšem pár, tak myslím doslova dva. :-) Zatiaľ som vyskúšala len jeden, ale skúšala som ho poctivo asi dva týždne.


Jedná sa o 3 minútovú "zázračnú" masku pre dlhé vlasy. Obsahuje výťažok z eukalyptu a avokádový olej (a samozrejme ešte množstvo ďalších zložiek), vďaka čomu mi maska vôňou pripomína žuvačky. Zo začiatku som si na tú vôňu nevedela zvyknúť (a možno mi aj trochu vadila), ale pri druhom či treťom umývaní som si ju naprosto zamilovala. Možno aj preto, že je to iná vôňa, akú nájdete u všetkých ostatných vlasových či kozmetických prípravkov. Čo sa týka výsledkov, tak maska sľubuje hĺbkovú hydratáciu, posilnenie a výživu pre dlhé vlasy. So sľubovanými účinkami nemôžem inak ako súhlasiť. Po použití masky boli moje vlasy lesklejšie, vôbec sa mi nezamotávali, čo je pri tak dlhých vlasoch celkom veľký úspech a vydržali mi bez umytia tri dni (a ešte stále vyzerali čisto). A o tom, že ešte aj na druhý deň mi krásne voňali už ani nehovorím. Takže čo sa týka tejto masky, je to pre mňa veľká výhra a určite si ju kúpim znova.




Pre tých, ktorí navštevujú DM Markt a majú aj kartičku, odporúčam zaobstarať si za 15 bodov 25% zľavový kupón na výrobky od Aussie. Sama sa chystám ho využiť na nejaké ďalšie výrobky tejto značky. A v prípade, že ste rovnaký fanatik do vlasov ako ja, tak do konca decembra si môžete v DM zaobstarať aj kupón na 25% zľavu z výrobkov značiek Syoss, Wella, Palette a pod.

Nabudúce sa môžete tešiť na recenzie týchto výrobkov..



Na ktoré výrobky by ste privítali recenziu skôr?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Ja som ju skúšala v takom tom menšom balení, ale veru žiaden zázrak sa neudial navyše tá žuvačková vôňa to ja príšerne neznášam, takže z môjho pohľadu to boli vyhodené peniaze. Masky si už veľmi z drogérie nekupujem, skôr skúšam profesionálne masky napr. Matrix, tá bola fakt skvelá.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť