SKÚŠAM: Makeup Revolution - Salvation Velvet Lip Laquer

By Unknown - novembra 23, 2014

Ahojte!

Doma mám kopec výrobkov, ktoré používam, ale recenzie na ne sa ešte na blogu neobjavili. Nastal čas začať tieto resty dohnať. 
Viete, že Makeup Revolution je značka, ktorá mňa osobne oslovila. Výrobky som používala ešte skôr ako táto značka otvorila český a slovenský eshop. Bavila ma.. Akonáhle však prišiel slovenský/český eshop a blogy doslova zahltili recenzie na všetky možné výrobky, nadšenie z tejto značky ma trochu opustilo. Nielen, že som väčšinu výrobkov podvedome prestala používať, ale prestalo ma baviť o nich aj písať. Postupne sa začínam k týmto produktom vracať a niektoré ma ešte stále svojimi vlastnosťami prekvapujú. Niektoré milo, niektoré skôr nepríjemne. Tak trochu neviem, do ktorej kategórie zaradím produkt, o ktorom bude dnešný článok.

Tramtadadá! 

Makeup Revolution - Lip Laquer!




I fall in love! 

To nie je vyjadrenie mojej lásky k tomuto laku na pery, ale názov jeho odtieňa. Úprimne, pri jeho objednávaní z uk stránok Makeup Revolution som neočakávala, že bude skutočne tak prenikavo ružový ako na obrázku. Čo už, občas trochu exhibicionizmu nezaškodí. Obal na mňa však pôsobí veľmi lacno, jediné, čo to zachraňuje, je tá barbie ružová.


Aplikátor je klasický penový, aký sa dáva k snáď všetkým leskom na pery. Manipuluje sa s ním až prekvapivo dobre a dá sa s ním spraviť aj precízna čiara. Je to podľa môjho názoru preto, že je trochu tvrdší a má menej štetín, čiže sa až tak veľmi farba nenasaje na aplikátor.


Čo sa týka farby a pigmentácie, tak je úplne rovnaká, aká vyzerá byť. :-) To ma na jednu stranu prekvapilo, lebo som čakala, že to bude taká tá klasická lesková "ružovú", ktorú viac nevidieť ako vidieť. Na druhú stranu je ale skvelé, že konečne má produkt rovnakú farbu zvonka aj zvnútra. Vybrala som si matnú variantu a lak je po zaschnutí skutočne matný. Vďaka tomu sa neotláča na pohár či vidličku. Po 3 hodinách od nanesenia (po pití a jedle) vyzeral lak na perách stále rovnako, len zvnútra pier sa trochu zotrel. To však príliš vidieť nebolo. Aj napriek tomu som sa rozhodla naniesť produkt nanovo, čo som asi nemala robiť. Vrstviť sa proste nedá! Začne robiť nevzhľadné škvrny a zle sa kĺže po perách (nakoľko sú matné). Ako každý matný produkt na pery sa zlieva do vrások na perách, ale trochu menej ako ostatné matné produkty na pery, ktoré som doteraz skúšala. Matné produkty väčšinou aj vysušujú, ale tu som si nebola až tak veľmi istá. Pery boli zvonku suché a "nekĺzali sa", ale necítila som v nich pnutie, ako keď ich mám suché. Poslednou bodkou bolo, keď som po 4 hodinách chcela dať lak dole z pier. Proste nešiel. Vodou vôbec a odličovacím mliekom celkom pomaly (a nechutilo to najlepšie).. Išlo to pomerne ťažko, čo je na jednu stranu dobre, ale nastávajú aj situácie, keď ho POTREBUJETE dať dole. A to Vás bude potom stáť trochu nervov. :-)


Doteraz vlastne neviem, aký naň mám názor. Všetky pre a proti som Vám spísala hore, problémom je, že vlastne sa "pre" môžu pri tomto produkte stať "proti". Ako napríklad pri jeho výdrži, čo však znamená, že ho nedáte tak ľahko dole, keď chcete.. Asi ho budem míňať a používať a uvidí sa.. Keďže je to skôr jarná farba, možno sa nakoniec predsa dostane do mojich jarných hviezdičiek.. :-)


Aký je Váš najobľúbenejší lak na pery?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Pekny odstin.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten matný "lesk" se mi moc líbí, i barva je přesně můj styl. Asi si nějaký od této značky objednám.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja vravím, ešte som sa tak nejak nerozhodla, či ho odporúčať a či sú jeho vlastnosti vlastne dobré alebo zlé. Každopádne výdrž je až neuveriteľná a mňa osobne ani nevysušuje.. :-)

      Odstrániť