Neoriginál paletky Naked 3

By Unknown - marca 15, 2014

Nie je to tak dávno, čo som písala o fake paletke Naked 2. A aj o dôvodoch, prečo som si ju kupovala - chcela som vyskúšať, či by som dané tiene vôbec využila. Keď mi paletka prišla, bola som veľmi milo prekvapená pigmentáciou aj výdržou tieňov (viac tu). Vravela som, že si chcem určite kúpiť aj originál od Urban Decay, ale nie Naked 2, ale Naked 3, ktorá vyšla už dávnejšie. Spoločne s jej uvedením samozrejme internet zavalila aj vlna fake paletiek Naked 3. V prvej "vlne" boli paletky, ktoré vôbec nemali rovnaké tiene ako skutočná Naked 3. Táto nesprávna fake paletka bola označovaná za taký mix všetkých Naked paletiek (porovnanie s original Naked 3 môžete nájsť tu). Ako však bola Naked 3 na trhu dlhšie, tak aj fake paletka sa vyšperkovala takmer k dokonalosti. Bohužiaľ som nikde na internete nevedela nájsť recenziu na tento fake, resp. nejaké porovnanie s originálom. A keďže som bola zvedavá k akej veľkej dokonalosti to s fake paletkou dotiahli, proste som si ju kúpila za 8$ z ebay. A vďaka tomuto fake-u už mám objednanú aj originál Naked 3.. :-)

Samozrejme môžem porovnávať zatiaľ len s obrázkami na internete, ale tento obal je už omnoho viac podarenejší ako mali paletky "v prvej vlne". Aj zadná strana paletky by mala byť už rovnaká, akú má aj originál. Všeobecne sa mi balenie Naked 3 páči najviac zo všetkých Naked paletiek..






Aj samotné vnútro paletky už obsahuje rovnaké tiene (farby) ako originálna paletka. Čo sa týka zrkadla, tak to býva často kritizované pri fake paletkách Naked. Podľa mňa je problém len v tom, že blogerky (nechcem nikoho uraziť, ale prevažne sa recenzie dočítate na blogoch) zabúdajú odlepiť fóliu, ktorá je takmer neviditeľná na zrkadle fake paletiek. Ale je tam! :-) Kvalitu zrkadla po zlepení fólie môžete vidieť pri fotke s fotoaparátom. Podľa mňa je to však klasické zrkadlo a nemôžem mu vyčítať nejakú "nekvalitu". Farba tieňov už zodpovedá aj originálu a musím priznať, že som bola milo prekvapená ich kvalitou..





 

Pigmentácia tieňov a ich výdrž, tak tie musím rovnako ako pri fake paletke Naked 2 chváliť. Výdrž s podkladovou bázou je úplne skvelá (po 9 hodinách sa stále nezlievali a držali tam, kde mali). Pigmentácia je tiež rovnako dobrá. Jedine 1. a 4. tieň sú menej viditeľné a bledšie.


Fotka s bleskom





Štetce sú rovnaké ako vo fake Naked 2, ale sú trošku menšie. Čo som sa pozerala na fotky štetcov, ktoré sú v origináli, tak stále nevyzerajú rovanko. Musím sa však priznať, že sa mi tými štetcami líči vcelku dobre a používam ich popri svojich štetcoch od Zoevy.




Určite sa môžete tešiť ešte na porovnanie originálu Naked 3 a tejto fake paletky. Dokonca by som rada zohnala aj fake paletky Naked 3 z "prvej vlny", aby som ich mohla porovnať všetky tri (nikde som takú recenziu/porovnanie) nenašla a myslím si, že pri objednávaní z internetu je dobré vedieť, či Vám náhodou neprišiel fake. Internet je totiž priam zaplavený podvodníkmi a aj príbehmi o tom, ako si za $50 ľudia kúpili fake Naked 3.

A na úplný záver fotka môjho prvého líčenia s touto paletkou. Už je tu jar a preto je tá ružová pre mňa teraz úplne skvelá.. :-)





Facebook / Twitter / Instagram / Ask.fm / Bloglovin / Google +

Ako sa Vám páči táto paletka?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Ja som doteraz ani netušila, že nejaké fake paletky vôbec existujú :)) Si mi rozšírila obzor :)
    Inak, veľmi pekný blog, som sa začítala a mrzí ma, že nemáš možnosť pripojenia sa cez GFC :-/
    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť