TAG / Blogerská prokrastinácia

By Unknown - januára 20, 2014

Vzhľadom na to, že ma dnes čaká pomerne ťažká skúška (ťažká nie je, len keby sa mi na ňu chcelo učiť..), tak som sa rozhodla, že dnešný článok bude taký rýchlejší. Tagový... A navyše ma hrozne baví odpovedať na otázky. :-)


1. Aký kozmetický úkon robíš len zriedka?
Odkedy som začala s blogom, tak veľmi veľa vecí, ktoré som odkladala/nerobila, som začala robiť. Začala som sa viac venovať sama sebe, skúšať viac masiek, lakov a pod. Jediné čo mi však zostalo, je nechuť používať prípravky na celé telo. Príde mi to zbytočné, vždy trvá pomerne dlho, kým sa to vstrebe do pokožky, takže musím pobehovať po byte bez toho, aby som si mohla sadnúť.. No proste telovým krémom/balzámom/olejom na chuť asi nikdy neprídem.. A hrozne nerada si trhám obočie! Proste je tá koža citlivá a bolí to, takže vždy to odkladám najdlhšie, ako to ide :-)


2. Umývaš pravidelne svoje kozmetické štetce?
Tu zase musím podotknúť, že má na mňa blog veľmi dobrý vplyv. Za dva roky, čo som štetce mala, som ich umyla asi raz. Odkedy však mám blog, tak som ich umývala viackrát a kúpila som si dokonca aj čistič/dezinfekciu, ktorou čistím svoje štetce po každom použití.

3. Ako dlho si schopná chodiť s odlúpnutým lakom?
Kedysi som to "neriešila" a chodila som tak, kým som nemala čas si nechty odlakovať. Samozrejme, párkrát aj keď som mala čas som dala prednosť iným činnostiam. Teraz som však na tom tak, že akonáhle vidím prvé poškodenia laku, hneď bežím po odlakovač a lak. :-)



4. Ako dlho odkladáš nákup kozmetického produktu, aj napriek tomu, že ho potrebuješ?
To sa snáď ani nedeje. Keď niečo potrebujem, tak si to väčšinou aj kúpim. :-) Len je otázne, čo sa rozumie pod "aj napriek tomu, že ho potrebuješ". Myslím si, že aj nové tiene od Michelle Phan potrebujem. Ale ešte tak nejak zháňam financie (predsa len dať $120 za tiene, lesk a lícenku..) a možno trochu dúfam, že ma tá potreba "mať ich" prejde :-)

5. Aký je tvoj najväčší kozmetický hriech?
Do nedávna som nepoužívala žiaden krém na pleť (ani denný, ani nočný). Proste mi to prišlo hrozne zbytočné, zdalo sa mi, že mi to upcháva póry a nevidela som žiaden rozdiel v tom, keď som ho používala a keď nie.. Akurát mladší už nebudeme, tak som teraz aj tento krém zaradila do svojej starostlivosti o pleť a mám ju proste krajšiu :-)

6. Nekozmetická činnosť, ktorú odkladáš?
Najviac prokrastinujem asi v učení. Som typ človeka, ktorý sa najlepšie a najrýchlejšie učí na poslednú chvíľu.. Tak nemám dôvod sa učiť priebežne :-)))


7. Keď sa ideš zabávať, nechávaš prípravu na poslednú chvíľu?
Len v prípade, že mi priateľ zabudne povedať, že niekam ideme..

8. Vieš dodržať zákazy v nakupovaní?
Vzhľadom na to, že mám hrozne rada ebay a online nakupovanie, tak nie. To človek len zapne notebook/mobil, vidí niečo pekné v reklame a už to je :-) Ale je pravda, že som si nikdy nejaký úplný zákaz ani neskúšala dať. Len som si povedala, že trochu nakupovanie obmedzím, a to mi celkom šlo.

Zdroj obrázkov: www.google.com

9. Ako je zorganizovaná tvoja zbierka kozmetiky?
Je zorganizovaná vždy len chvíľu. Asi tak raz za mesiac si v nej robím poriadok, všetko pekne zoradím do škatuliek, podľa farby a pod. Na druhý deň, keď sa maľujem, už je zase všetko pri starom a veci mám rozťahané kade-tade...

To by asi malo byť všetko, ak budete mať nejaké otázky, budem rada, keď mi napíšete na ask.fm alebo na nejakú inú sociálnu sieť. Ako som vravela už vyššie, baví ma odpovedať na otázky :-))


V čom prokrastinujete Vy, čo sa kozmetiky týka? 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. ten 6. bod ako keby som citala o sebe :D

    http://beautecaresse.blogspot.sk/2014/01/alena-shishkova-inspired-makeup.html Alena Shishkova inspired makeup :)

    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vidím, že je to s tím studiem a prokrastinací všude stejné :D a zákazy nakupování na mě také neplatí.. naštěstí mě přítel donutil vést si účetnictví, takže teď vidím černé na bílém, kolik za měsíc utratím, a začínám se (učit) ovládat..

    www.Lorietta.cz

    OdpovedaťOdstrániť