Snowhite and two apples

By Unknown - januára 24, 2014

Snehulienkou v tomto prípade nazývam moju krásnu bielu deku a na nej dva výrobky - jabĺčka - o ktorých som Vám tu už dlhšie básnila. Appletox.. A teraz mi konečne prišli! V plnej paráde, neporušené, s dvomi vzorkami a celé to trvalo týždeň a niečo.. Občas mi ani objednávky zo Slovenska nechodia tak rýchlo :-)


Veľmi sa mi páči, že ku všetkým kozmetickým výrobkom, ktoré si objednávam, mi chodia vzorky. Snáď neexistuje lepšia príležitosť, ako prezentovať zákazníkovi svoj produkt. A musím sa priznať, že tieto ich vzorky na mňa veľmi dobre platia a veľkú časť toho, čo som vyskúšala práve vďaka vzorkám, si chcem aj kúpiť v plnom balení. Mám aj šťastie na to, že mi väčšinou chodia vzorky na odlišné produkty.



A konkrétne k tomuto balíčku som mala vzorky hneď dve. Prvou vzorkou boli "zázračné" čierne pásky na nos proti čiernym bodkám od Luke. Samozrejme to nešlo inak a hneď som ich musela vyskúšať. Úplne zázračné nie sú (aspoň tieto od Luke nie, objednala som si však pásky od iného výrobcu pár dní dozadu), ale pomáhajú vytiahnuť z pórov aspoň niečo. A po použití je pleť na nose dosť uvoľnená na to, aby ste ďalšiu veľkú časť vedeli z pórov dostať Vy. Čiže úplná katastrofa to nebola. Navyše som čítala, že pre väčšiu efektívnosť týchto pások je dobré sa pred aplikáciou napariť a otvoriť tak viac póry. Logické... :-)


Druhou vzorkou je hydratačný krém od The Face Shop, konkrétne Mango Seed. Ten som zatiaľ ešte nestihla vyskúšať, ale tiež ma to veľmi potešilo. Od tejto značky som neskúšala ešte žiadnu kozmetiku.


A dostávame sa k hlavným dvom bodom tohto článku. K šťavnatým krásnym jabĺčkam...


Red Appletox Honey Cream
Medzi hlavné zložky tohto krému patrí:
- jablčná kyselina (AHA faktor) - podporuje uvoľňovanie a odstraňovanie odumretých kožných buniek a pôsobí na tvorbu mazu
- čierny med - pôsobí antibakteriálne, antimykoticky a ako antioxidant. Je tiež hydratujúci, obsahuje vitamín C ako aj niektoré aminokyseliny
- med manuka - tento med pochádza z Nového Zélandu. Je známy pre svoje antibakteriálne vlastnosti, často sa v medicíne používa na liečbu infekcií rany. Taktiež má hydratačné vlastnosti, obsahuje vitamín B6, tiamín, niacín, niektoré aminokyseliny a minerálne látky
- royal jelly - táto látka je získavaná zo samcov včiel, obsahuje vitamín C, kyselinu listovú, aminokyseliny a celé spektrum vitamínov. Má silné antibakteriálne účinky. Toto všetko prispieva k zlepšeniu pleti, poskytuje vlhkosť a znižuje výskyt jemných vrások. Má však krátku životnosť, ktorá sa výrazne predlžuje práve pridaním medu.
- propolis - antibakteriálne, antimykotické a antioxidačné účinky. Často sa používa na liečbu drobných poranení, infekcií a akné.



Ako inak, balenie tohto krému vyzerá naprosto úžasné a odráža viac-menej všetky hlavné zložky tohto krému. Otvára sa rovnako ako Tomatox, čiže odkrútením dáte dole vrchnú časť a potom sa už dostávate ku krémiku bližšie. Obsahuje aj aplikátor na nanášanie krému, aby ste si ho nemuseli nanášať rukami priamo z balenia. Po otvorení Vás však nebude už zaujímať samotné balenie, ale to, aká úžasná vôňa sa okolo Vás zrazu objaví. Rozkrojte si čerstvé šťavnaté červené jabĺčko, pokvapkajte ho trochou medu a presne nejako takto vonia Appletox. :-)


Textúra samotného krému je skôr gélová a chvíľku trvá, kým sa vsiakne do pokožky. Ale vzhľadom na to, že ho používam na noc, mi to príliš neprekáža. Kým prečítam pár strán z knižky, tak je už pekne vsiaknutý. Stačí ho na celú pleť a krk skutočne málo, takže 80 ml balenie mi asi vydrží pekne dlho. Mám po ňom nádherne voňavú a hebkú pleť. Skľudňuje aj prejavy akné a "napína" a vyhladzuje mi krásne moju pokožku aj kruhy pod očami. Moja pleť je ale skôr mastnejšia s občasným akné, takže neviem posúdiť, ako by mohol krémik pôsobiť na niekoho so suchou pokožkou. 



Appletox Smooth Massage Peeling Cream
Je to vlastne taký 3 v 1 výrobok. Jeho základné tri funkcie sú masírovať, hydratovať a peelingovať (čistiť). Obsahuje výťažky z papáje a zelených jabĺk (a samozrejme kopec vitamínov a minerálov), ktoré pomáhajú odstraňovať odumreté bunky a regulovať tvorbu mazu. Tento krém je určený aj na časté používanie práve vďaka krémovej štruktúre. Je veľmi šetrný a odumreté bunky vlastne zmyjete so samotným krémom. Neočakávajte žiadne mikro čiastočky a drhnutie ako pri klasických peelingoch.


Ako inak sa mi veľmi páči aj balenie (týchto jabĺk hold nikdy asi nebudem mať dosť). Vôňa nie je taká prenikavá ako pri Honey Appletox, ale stále tam je cítiť jabĺčka, čo mi tak nejak evokuje čerstvosť a sviežosť. Prekvapilo ma, že pleť je skutočne po použití takmer dokonale vyčistená (skúšala som to vatovým tampónom) a pritom stále hladká a hydratovaná. Tento krémik hold obhájil svoju funkciu 3 v 1, zvláda to skvele.





Chceli by ste niektorý z týchto výrobkov vyskúšať? Máte radi, keď predajcovia prikladajú k Vašej objednávke aj vzorky?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Pred chvíľkou som čítala článok o žltom rúži a povedala som si,že to by som chcela! :D Teraz čítam toto a hovorím si to isté,tieto krémiky vyzerajú vážne lákavo už len tým obalom,to že sú aj naozaj dobré je príjemným pluskom :)) Asi si začnem spisovať zoznam produktov z ázijskej kozmetiky,ktoré ma veľmi zaujali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, presne takto som sa aj ja "namotala" na kórejskú kozmetiku.. Nádherné balenia, voňavé, účinné krémiky a množstvo pozitívnych reakcií na väčšine blogov :-) A môj zoznam kozmetiky, ktorú chcem, sa už len zväčšuje (a to nehovorím o tom, čo už som stihla kúpiť alebo naobjednávať) :-)

      Odstrániť
  2. No já bych je chtěla už jen kvůli tomu jablíčkovému balení♥

    OdpovedaťOdstrániť