Nákupy posledných dní a organizované nakupovanie..

By Unknown - januára 10, 2014

Veľmi rada nakupujem. Asi ako každá druhá žena :-) Nepriala by som Vám však vidieť môj wishlist, watchlist a ostatné listy na ebayi, ani moje záložky v prehliadačoch. Plnééé oblečenia, kozmetiky a doplnkov! Najhoršie na tom je, že kým si stihnem kúpiť veci, ktoré som chcela pred mesiacom, tak už mám kúpené alebo vyhliadnuté ďalšie. Preto som sa rozhodla viesť si "nákupný zoznam" ala shopping list pomocou môjho blogu a v takej miere, aby som si stihla dané veci v určitom časovom období aj kupovať :-)


Predtým ako však začnem s nákupnými zoznamami a prípadnými wishlistami (veci, ktoré sú drahšie a budem na ne potrebovať omnoho dlhšie časové obdobie), tak Vám ukážem, čomu som podľahla v posledných dňoch a je to už na ceste ku mne. :-)

1) Úžasná tepláková súprava, ktorá sa skladá z trochu kusov - mikiny, teplákov a vestičky. Zvažovala som ešte tú červenú kombináciu, ale nakoniec vyhrala šedo-oranžová. Stojí to celé $25, takže ak sa mi zapáči aj kvalita, určite si objednám ešte nejakú podobnú sadu. Teraz ich je na ebayi kopec :-) Link môžete nájsť tu.



2) Paletka korektorov
Videla som na ňu úplne úžasné recenzie na iných blogoch, kde ju dokonca porovnávali aj s omnoho drahšími a značkovejšími produktami. Stojí len $4,30, tak som si povedala, že to risknem :-) Už sa neviem dočkať, kedy ju otestujem a určite potom spíšem aj recenziu.. Link je tu.


3) Čistič štetcov & Dezinfekcia na štetce
Taktiež som sa pri tomto nákupe nechala ovplyvniť kladnými recenziami z iných blogov. Musím sa Vám priznať, že čo sa týka čistenia štetcov, nikdy som tomu príliš veľa nedávala :-) Utrela som ich do vatového tampónu a brala som ich za vyčistené. Keď som ich však minule asi prvýkrát umývala mydlom a vodou, tak som si vstúpila do svedomia. Boli SKUTOČNE špinavé! Potom sa môžem čudovať, že sa mi upchávajú póry. Z čoho by to asi len mohlo byť... Hmmm.. Každopádne cena je $9,99 a link na tento čistič&dezinfekciu nájdete tu.

Skúšali ste niektorý z produktov? Organizujete si nejako svoje nákupy?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov