Máme radi mandarínky..

By Unknown - januára 05, 2014

Keďže mi krém na ruky Tangerine Whitening Hand Cream od firmy Tony Moly prišiel presne deň po Tomatoxe, tak som zachovala túto časovú postupnosť aj pri písaní mojich dojmov. Po včerajšej recenzií na Tomatox si dneska užijeme mandarínky :-)


Včera som Vám už čo-to o značke Tony Moly povedala, takže dnes sa môžeme pustiť rovno na "rozpytvávanie" tohto produktu. O značke Tony Moly sa môžete viac dozvedieť tu.

Všeobecne o Tangerine Whitening Hand Cream...
Nanáša sa ako všetky krémy na ruky, čiže primerané množstvo dáme na ruky a jemne vmasírujeme do pokožky. Vitamín C, ktorý je obsiahnutý v tomto kréme sa ľahko vstrebe do pokožky a ruky zostanú hladké a mäkké bez pocitu mastnoty. Citrusové výťažky z pomaranča, mandarínky, citrónu a pomela pomáhajú s hrubou a suchou pokožkou, ale tiež podporujú regeneráciu nechtov. Pridaný arbutín a bieliace zložky pomáhajú zachovať mladistvú pokožku rúk.


Moje skúsenosti..
Tento produkt mi prišiel rovnako rýchlo ako Tomatox, takže už asi neobjednávam z inej destinácie ako z Južnej Kórei. Pridali mi samozrejme aj vzorku, konkrétne na Red Appletox Honey Cream, na ktorý si tiež celkom brúsim zúbky (uvidíme, možno to bude ďalší testovaný produkt od Tony Moly). :-) Ale späť k mandarínkam. Po otvorení úžasne vyzerajúceho balenia, som sa ešte viac zamilovala - do tej vône. Je to skutočne poriadne mandarinkové a oranžové! Skvele sa vstrebáva a necháva moje ruky krásne voňavé. Bieliaci efekt som si príliš nevšimla, ale možno je to len tým príšerných zimných svetlom.. Či si ho kúpim znova? Jednoznačne!







Na záver malý tip: Priateľa napadlo pri pohľade na kozmetiku od Tony Moly, že by to bol veľmi dobrý darček na Mikuláša. Miesto reálneho ovocia sada tohto kozmetického :-) Dúfam, že na to do budúceho roka nezabudne :-)

Skúšali ste už nejaké produkty značky Tony Moly? Chcete, aby som pridala viac recenzií na výrobky tejto značky?

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov

  1. to mas s ebaya???je to dobre??

    http://typsforyou.blogspot.sk/ pridaj sa k odberatelom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerajú pekne ale na akého Mikuláša keď je Január ? :) Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Áno, je to s ebayu a ako som písala už vyššie, veľmi pekne to vonia a aj hydratuje ruky :-)))

    Mikuláš je bohužiaľ až zase za rok, ale napadlo ho to v súvislosti s tým, že sa na Mikuláša dostáva ovocie, arašídy a pod :-) A Tony Moly má veľa ovocia v ponuke..len trochu iného.. :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vypadá to opravdu moc pěkně a o balení ani nemluvím :)
    turquoise bow

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Stálo to približne 6 dolárov :-) Záleží od sellera, od ktorého kupuješ... :-)

    Tu máš link, kde som to kupovala :-)
    http://www.ebay.com/itm/390511344019?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem veľmi pekne... Môžeme sa sledovať :-)

    OdpovedaťOdstrániť