Ako som si myslela, že používam správny púder...

By Unknown - januára 23, 2014

Nedávno mi môj púder Maybelline Affinitone vo farbe golden beige (24) vypovedal službu. Pod pojmom "vypovedal službu" môžete rozumieť, že už ho tam nebolo veľa a keď mi spadol na zem a rozbil sa, tak šiel rovno do koša. Keď som si šla kúpiť do DM ďalší (nakoľko už som si ho asi dva-tri krát dokupovala), bol vypredaný. 

Zdroj: www.google.com (ten svoj púder som už vyhodila)
Pokukovala som aj po drahších púdroch, ale nakoniec som sa rozhodla kúpiť si lacnejší, ktorý prinajhoršom vyhodím (ak bude zlý) a kúpim si opäť môj Affinitone. Po dlhšej úvahe som sa rozhodla kúpiť si All Matt Plus od Catrice. Stál niečo okolo štyroch eur a bolo to to najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť..

Výrobca píše..
Extra jemný púder All Matt Plus - Shine Control zmení pleť na zónu bez lesku. Zloženie bez obsahu olejov ponúka pleti dlhotrvácny matný efekt a zanecháva ju krásne hladkú. Svetlo odrážajúce pigmenty jej dodajú svieži bezchybný vzhľad. Púder je dostupný v troch odtieňoch, pričom ja mám ten najtmavší.


Ja píšem..
S týmto púdrom to bola láska hneď pri prvom použití.  Celkom pekne neutrálne vonia a výdržou ma veľmi príjemne prekvapil. Skúšala som dať si ho uprostred dňa a až do večera som bola stále celkom dosť zmatnená. Dnes ho mám na sebe od rána a sú tri hodiny a stále sa nelesknem :-) Proste výdržou sa s Affinitone nedá ani porovnať. Pre mňa je to taký malý zázrak. Veľmi sa mi páči aj balenie, ktoré je jednoduché, no pritom elegantné. Balenie neobsahuje žiaden aplikátor, ale to mi nevadí, nakoľko som si zvykla nanášať púder štetcom z mojej sady od Zoevy. Jediné, čo tomuto púdru môžem vytknúť je ťažko sa otvárajúce balenie. Prvýkrát som ho otvorila bez problému, ale to bolo aj naposledy. Odvtedy ho otváram perom alebo štetcom. Je však ale možné, že mám nejaké chybné balenie len ja. Neviem...



Každopádne som rada, že môj dlho používaný Affinitone nemali a vďaka tomu som siahla po Catrice. Veľmi milo ma tento púder prekvapil a presvedčil ma o tom, že aj za menej peňazí môžete mať veľa zmatnenia...

Facebook / Twitter / Instagram / Ask.fm / Bloglovin / Google +

Skúšali ste niektorý z týchto púdrov? Ako ste s nimi spokojní?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Catrice v poslední době vážně překvapuje! Vypadá skvěle ten pudr. Taky někdy žasnu že mám pocit, že používám ty nejlepší výrobky a pak sáhnu po jiném a ejhle... ten nový je ještě lepší! :)
    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veru niekedy lacnejšia značka nemusí byť vždy tá najhoršia, ja som mala dlho obľúbený Essence Stay All Matte, biely transparentný sypký púder, ten ako som si ho ráno naniesla tak som mala matnú pleť do večera a to je moja pleť mastná, takže skrotiť lesk je fakt ťažká úloha. Tento od Catrice vyzerá tiež vynikajúco, určite sa po ňom pozriem.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť