RECENZIA: I ❤ Makeup Chocolate Palette - Naked Chocolate

By Unknown - marca 05, 2017

Ahoj,

blíži sa deň žien a priznajme si, že väčšina z nás dostane od svojich partnerov kvetinky a čokoládu. Tento nedostatok "kreativity" im však samozrejme odpustíme, pretože kto by nemal rád čokoládu? Blíži sa však leto a treba myslieť aj na svoju postavu v plavkách, preto dneska pre všetkých pánov prinášam tip, čím odmeniť svoje polovičky. A pre dámy dôvod si trošku zaslintať nad omnoho zdravšou verziou čokolády - čokoládovou paletkou Naked Chocolate od I ❤ Makeup.

Zdroj: Vlastná fotografia

Nemôžem uveriť, že túto paletku mám už takmer 2 roky, stala sa jednou z mojich najobľúbenejších paletiek a doteraz som Vám o nej ešte nenapísala. Hanba mi! Urýchlene to musím napraviť.. :-)
Bola to moja úplne prvá čokoládová paletka a keďže bola úplnou novinkou, recenzií sa veľa na internete nájsť nedalo. Preto som to "riskla". Paletka má krásne balenie bielej čokolády z veľmi pevného plastu, ktoré ani po 2 rokoch nevyzerá ani trochu opotrebené a dobre sa aj udržuje. Vnútri má paletka veľké zrkadlo, ktoré je veľmi praktické hlavne pri cestovaní. A skoro by som zabudla - paletka vonia po čokoláde!

Zdroj: Vlastná fotografia
Čokoládová paletka Naked Chocolate je inšpirovaná paletkou od Lorac Pro Unzipped Palette (pozrieť si ju môžete tu), ktorá však obsahuje 10 očných tieňov. Táto čokoládová paletka narozdiel od tej od Loracu obsahuje 16 skvele pigmentovaných očných tieňov, pričom matný krémový a lesklý zlatý tieň sú v paletke v dvojnásobnej veľkosti. To mi príde veľmi praktické, pretože matný krémový tieň používam priamo na bázu na zjednotenie viečka a na zjemňovanie prechodov (blendovanie). Lesklý zlatý tieň zase používam do vnútorného kútika a občas pod obočie.

Zdroj: Vlastná fotografia
Príjemným detailom je aj pomenovanie všetkých očných tieňov, aj keď pre mňa to zase tak podstatné nie je. Čo však podstatné je - skvelá pigmentácia všetkých tieňov v paletke ako aj dobrá kombinovateľnosť všetkých očných tieňov medzi sebou. Oproti iným čokoládovým paletkám tejto značky obsahuje paletka viacero matných očných tieňov okrem tých s trblietkami.

Zdroj: Vlastná fotografia
Práve matné tiene ma zo začiatku donútili zamilovať sa do tejto paletky. Pomocou nich sa dá vytvoriť jemnejšie denné líčenie, ako aj výraznejšie večerné. Matné tiene majú maslovú konzistenciu a veľmi dobre sa s nimi pracuje.

Zdroj: Vlastná fotografia
Postupom času si ma samozrejme získali aj lesklé tiene z paletky. Už som spomínala, že sa všetky tiene medzi sebou skvele kombinujú a vďaka pevnému baleniu je tak paletka vhodná aj na cesty. Určite sa s ňou počas celej dovolenky nebudete nudiť a nebudete sklamané. Výdrž je skvelá aj bez podkladovej bázy a dokonca aj na mojich mastnejších viečkach sa intezita tieňov príliš nestráca. S podkladovou bázou nosím však tiene bežne a ešte večer som so svojim líčením očí spokojná. Skúšala som tiene nanášať aj namokro, pomocou čoho sa dá dosiahnuť ešte výraznejšie a trvácnejšie líčenie hlavne na teplé večery či dlhé dni (už mi tiene vydržali aj 17 hodín vkuse).
Zdroj: Vlastná fotografia
Ako asi vyplýva z celého článku - paletku môžem len odporúčať! Podľa môjho názoru je pomer cena-výkon úplne neuveriteľná. Pigmentácia aj výdrž je skvelá, tiene nádherne voňajú po čokoláde a k tomu všetkému majú úžasne krásne balenie. Cena na oficiálnych stránkach výrobcu je 11,18€ a kúpiť si ju môžete tu na oficiálnom eshope.
V blízkej dobe sa môžete tešiť aj na ďalšie recenzie čokoládových paletiek od I ❤ Makeup, keďže už mám doma dokopy štyri. Nemám však tú "horkú", ktorú už ale zrecenzovala napríklad Hana Liptáková (recenziu nájdete tu).

Aká je Vaša najobľúbenejšia paletka očných tieňov? Máte nejakú čokoládovú paletku?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tieto čokoládové paletky sa mi veľmi páčia, ale zatiaľ doma nemám žiadnu :/ Snáď časom :)
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sú to krásne paletky. Ja však nemám žiadnu priamo čokoládovu. Mám inu, jednu jedinu velku a to mi uplne stačí. Aj tu asi nikdy neminiem :-D
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť