Ruku hore, kto nemiluje Sleek paletky..

By Unknown - marca 06, 2014

Určite to poznáte. Sledujete blogy, čítate recenzie a kupujete to, čo sa Vám zapáči a čo všetci ospevujú. Vyberiete si svoju farbu z daného produktu a už len netrpezlivo čakáte na balíček. Potom zrazu balíček príde, Vy ho otvoríte a produkt vyskúšate.. A prídete na to, že Vás to vlastne vôbec tak veľmi neberie! V mojom prípade bude dnes reč o paletkách Sleek, ktoré veľmi veľa blogeriek používa a ospevuje. Dokonca som našla blog, ktorého majiteľka mala VŠETKY paletky od Sleeku (zahraničný blog), ktoré je či bolo možné kúpiť (aj všetky limitované edície). Áno, každý máme na niečo úchylky, len proste nechápem, prečo sú práve tieto paletky od Sleeku označované za "must have". Moja prvá paletka, ktorú som sa rozhodla vyskúšať od Sleeku, je novouvedená paletka Garden of Eden. Vravela som si, že to bude taká krásna paletka na jar..

Ale vezmime to postupne, ako ste zvyknutí, začneme balením. Krabička, v ktorej bola zabalená paletka, sa mi páči. Je to taký jednoduchý, ale pritom vcelku moderný design. Na zadnej strane krabičky nájdete aj popis, zloženie tieňov, či aj pár písmenok o tom, že bola navrhnutá v Británia, ale vyrobená v Číne. 
Čo sa však už týka samotnej paletky, tak jej vzhľad ma už tak veľmi neberie. Teda aby som to upresnila, na pohľad je krásna, ale predsa len keď používate paletku tieňov denne, tak by nemala byť len krásna, ale ja praktická. Paletka však má presne ten matný povrch, na ktorom sa skvele zachytávajú odtlačky prstov a podobných "nečistôt", a ktoré sa z nej dávajú vcelku zle dole. Aj na fotke nižšie si môžete všimnúť paletku po asi dvoch otvoreniach/manipulácií (len som ju rozbalila a pozrela sa na ňu) a hlavne to, aká je už "zacapkaná". Praktickejšie (a krajšie) by mi prišlo, keby celá paletka bola lesklá a text matný (teraz je to naopak). Predsa len ten text, ktorý je v strede paletky, nechytáte tak často.






Na paletke oceňujem, že má aj zrkadlo, pretože nie vždy sa líčite len doma či niekde, kde to zrkadlo je. V paletkách ale nemám rada tie fólie s názvami tieňov. Neviem ako Vy, ale pri používaní mi táto fólia v paletke vadí, a preto ju väčšinou vyhadzujem ako prvú. Keď ju vyhodím (alebo niekam založím), logicky nebudem už poznať názvy tieňov (nerátam s možnosťou, že by som sa pri kúpe každej Sleek paletky našprtala názvy). Preto sa naskytá otázka, načo vôbec tým tieňom dávajú meno, keď ich názvy nedajú priamo k tieňom v paletke (viď. paletky Naked, tam názov máte na očiach počas celého používania). Možno keby odobrali ten štetec, ktorý je pre mňa nepoužiteľný, akurát by im zostalo miesto na uvedene názvov priamo v paletke :-)






No a konečne sa môžeme dostať k samotným tieňom. Predsa len, produkt predáva hlavne obsah, až potom to, ako vyzerá. Preto som očakávala, že tiene budú naprosto dokonalé a už nič iné nebudem chcieť dať na oči. Aj keď som otvorila paletku, tak tiene vyzerali byť veľmi pekné. Ale žiaden zázrak sa nekonal. Niektoré z tieňov celkom dosť prášili (prevažne tie matné). Iné tiene, bledšie, skoro vôbec nebolo možné spozorovať. Niektoré bledšie tiene na fotkách som musela prechádzať viackrát štetcom, aby ste vôbec niečo videli (obzvlášť len Adams Apple, Gates of Eden a Forbidden). Čo sa týka výdrže, tak mi s podkladovou bázou vydržali na očiach celý deň, bez podkladovej bázy boli po 8 hodinách už menej intenzívne a vybledli.





Netvrdím, že paletka je úplne na zahodenie a nepoužiteľná. Už som mala v rukách aj omnoho horšie tiene. Len vzhľadom na veľkú obľubu Sleek paletiek som očakávala proste viac. Očakávala som väčšiu kvalitu a niečo, z čoho padnem na zadok. Moje očakávania však neboli naplnené a ja si veľmi dobre rozmyslím, či vyskúšam ďalšiu paletku tejto značky. Skôr už skúsim rúže či lícenky, ale tieňami u mňa asi nezaboduje. :-) Ľudia milujú Naked (1-3), Naked je úžasná! Ľudia milujú Sleek, Sleek až tak úžasný nie je...


Používate Sleek paletky? Ako ste s nimi spokojní? Máte nejaký produkt, ktorý všetci milujú, ale Vy nie?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov