Slimáky v Ázií frčia...

By Unknown - marca 24, 2014

Nedávno som si kúpila časopis Marianne a okrem skvelého lesku na pery tam bol aj článok o ázijskej kozmetike. Viac-menej hlavne preto som si ten časopis kupovala. Bohužiaľ som sa nedočítala nič nové, čo by som ako správna maniačka do ázijskej kozmetiky nevedela. Na záver však bol ešte odstavec "Ešte šialenejšie ako ste si mysleli". V tomto odstavci môžete nájsť informácie o tom, ako si aziatky nechávajú krivé zuby, aby vyzerali mladšie, o závislosti na bio produktoch (na ktorých si tam dlhodobo potrpia) a aj o tom, aký je "odporný" posledný hit - konkrétne slimáčí sliz v krémoch, ktorý pôsobí proti vráskam. Mne tento hit taký odporný nepríde, a preto som si už asi pred 2 mesiacmi kúpila esenciu a krém práve so slimáčim slizom a z výťažkom zo včiel. Rozhodla som sa však objednať si najskôr radšej viac malých vzoriek. 

Ako inak, k mojej objednávke mi prišli aj vzorky. Tentokrát vzorky dvoch BB krémov od Skin79. Na tie sa veľmi teším, doteraz som nemala príležitosť tieto legendárne BB krémy vyskúšať..


Veľmi sa mi páči, že aj vzorky balia do takýchto malých dózičiek. Vyzerá to podľa mňa lepšie (a je to praktickejšie) ako keď Vám prídu v sáčkoch. Tento krém som objavila úplnou náhodou. Chcela som vyskúšať nejaký steam cream, ale ten "obyčajný" steamcream ma nelákal. A tak som na ebayi našla tento. Pozrela som si nejaké recenzie a bola som prekvapená fotka "pred" a "po". Krém má veľmi príjemnú konzistenciu, dobre sa roztiera a rýchlo sa vstrebáva. Má neutrálnu vôňu a keď si ho dám na noc, ráno mám nádhernú pleť. Mne sa osvedčil na akné, keď používam tento krém a esenciu, hojí sa rýchlejšie.



Kompletné zloženie tohto steam creamu si môžete prečítať na obrázku nižšie.



Kupovala som si s krémom aj vysoko koncentrovanú esenciu. Tiež prišla v malej fľaštičke, ale dostáva sa odtiaľ trošku ťažko. Buď ju vyklepem von alebo si ju naberám vatovou tyčinkou. Keďže som esenciu používala len spoločne s krémom, môžem ich posudzovať len dokopy. Mám zmiešanú pleť a ani na suchších miestach mi ju tento krém nevysušuje. Ale ako som už písala vyššie, najviac sa mi osvedčil pri akné. Aj táto esencia je bez nejakej vône a rýchlo sa vstrebáva. Kým si stihnete natrieť celú tvár, už máte druhú časť vsiaknutú. :-)



Tieto výrobky sú mi sympatické aj zložením. Je bez parabénov, minerálnych olejov, alkoholu a ďalších. Vďaka tomu je vhodný aj pre citlivú pleť. Viac podrobností priamo od výrobcu si môžete prečítať na obrázkoch nižšie. Nájdete tam aj kompletné zloženie. :-)






Skúšali ste už nejaké krémy alebo séra s obsahom slimáčieho slizu?

  • Share:

You Might Also Like

0 komentárov