Výherca giveaway

By Unknown - novembra 02, 2014

Blog má už takmer rok a cez 10 000 návštev (v dnešných dňoch je to už o ďalšiu tisícku viac), a tak som vyhlásila giveaway, do ktorej ste sa mohli zapojiť. Výhrou bola paletka od Makeup Revolution, lesk na pery od Rimmelu a nejaké prekvapenie navrch.. :-)


Keďže giveaway prebiehala do 1.11.2014 do 11.00, tak nastal čas vyhlásiť víťaza. Ako som už písala v mnohých giveaway predtým, nemám rada "nefyzické" losovania, a tak aj toto hľadanie víťaza prebehlo takmer rovnako ako predchádzajúce.

Na lístky som si napísala mená Vás všetkých, ktorí ste sa zapojili (a že Vás nebolo málo!),, Farby som vyberala náhodne.


Potom už som len všetky mená pootáčala, pomixovala a nalepila na stôl..


Výber tentokrát bol na mojom priateľovi, ktorý síce najskôr "stresoval", že jeho škaredá ruka bude na blogu, ale nakoniec nemal na výber a prispôsobil sa :-)


A tu už je otočený lístok aj s menom výherkyne - Pája Barošová! Gratulujem!


Zapojilo sa Vás skutočne veľa a ja len ľutujem, že nemôžem odmeniť každú jednu z Vás. Veľmi vďačná som aj za Vaše pripomienky a postrehy.. Už som napríklad odstránila zadávanie písmen pri pridávaní komentárov a naplánovala nejaké články, ktoré by Vás (snáď) mohli zaujímať najviac. Plánujem napríklad článok o mojich obľúbených produktoch a aj článok o riasenke a linke od Essence, čo sú predsa len lacnejšie a drogérkové produkty, na ktoré ste si pýtali recenzie..


A nezúfajte, že ste tentokrát nevyhrali. Aj 100 fanúšikov na FB je hodných oslavy, napríklad nejakou limitovanou edíciou výrobkov alebo značkou, ktorá sa v SR/ČR nedá zohnať? ;-)

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov