Môj deň v obrazoch...

By Unknown - novembra 08, 2014

Na pár blogoch som už videla príspevky o jednom dni zo dňa blogeriek. Niečo na štýl vlogov, ale pomocou fotografií. Musím sa priznať, že sa mi tento nápad celkom zapáčil a rozhodla som sa tiež zachytiť svoj (nie úplne bežný) deň. Niektoré fotografie sú fotené na mobil, niektoré na fotoaparát, takže nie sú všetky v úplne rovnakej kvalite a úplne rovnakom štýle.. Ale myslím, že cieľ to splní.. :-) Deň, ktorý Vám popíšem je piatok, 7.11.2014..

6:45 - Zvoní mi prvý budík, otáčam sa na druhú stranu a spím ďalej. 

7:00 - Postupne sa začínam prebúdzať. Normálne som v túto dobu už hore. Vstávam skoro každý deň o 6:45 spolu s priateľom, ale dnes išiel neskôr do práce, tak prečo si nespraviť trochu lenivšie ráno... :-)

7:20 - Priateľ ma "budí" (už som viac-menej hore, len to slnko je strašne silné na to, aby som otvorila oči) rannou kávičkou až do postele. S ním samozrejme vletí do postele aj skoro naša (patrí priateľovym rodičom, ale mávame ho "požičaného" často) yorkshirka Juicy Kiss a v blahu sa rozvalí na chrbát, aby sme ho hladkali, škrabkali a venovali sa mu...


7:40 - Pozerám si bloglovin (ešte z postele) a zahrám si Pinatu Party v Plants vs Zombies 2. Je to jediná hra, ktorú mám v telefóne, ale úúúplne ju žeriem.. Už proste patrí do môjho ranného preberacieho rituálu. Priateľ pri mne raňajkuje a chystá sa do práce, takže sa medzitým rozprávame, riešime večerný program a tak podobne.

8:00 - Priateľ odchádza do práce a ja vstávam z postele a idem cvičiť. Dneska som mala skutočne lenivé ráno, tak sa musím nakopnúť.

8:45 - Docvičené! Letím do sprchy a pritom si uvedomujem, že napísať článok na tému môjho dňa s fotkami, nie je zlý nápad. Umyjem si vlásky, zuby a po kompletnej očiste si sadám k raňajkám a k videu - nerada jedávam pri tichu. Viem, že som asi 100 rokov za opicami, ale až teraz sa mi začala páčiť Zoella a jej videá, takže ak niečo pozerám, je to ona.. :-) A mimochodom, to hrozno bolo úúúžasne sladučké! :)


9:30 - Kým sa mi sušia vlásky, spisujem raňajší program do tohto článku. Včera som zároveň spravila "nástrel" dvoch článkov na blog, čiže si sadám aj nad ne a začínam ich upravovať, prepisovať, dorábať... Keďže sme dočasne v inom byte (ktorý je len jednoizbák), je tu len jeden malý gauč, ktorý obsadila Juicy . Čiže ja dnes mám doslova posteľový deň... :-)

10:30 - Idem vyvenčiť psíka a potom hurá na nákupy!


10:55 - Sadám do auta a krásne to tam vonia po vôni Mr. and Mrs, taká tá voňavá oranžová postavička. Tieto vône určite odporúčam, priateľ má v aute takú ťažšiu (čiernu) a mne sa najviac páčila táto kvetinová (oranžová). Kupovali sme ich obe vo Fann. Vyhliadla som si čižmy v CCC na zimu a keď už budem na Zlatých pieskoch (Shopping Palace), tak skočím aj do Tesca. Vždy tam majú nádherné veci! :-)


11:20 - V Tescu už majú vianočnú výzdobu a neviem sa vynadívať! Chcem to doma všetko! Od krásnych vianočných ponožiek, ozdôb na stromček až po čelenku so sobími parohmi. :-)



11:10 - V hlave som si vytvorila mini zoznam toho, čo všetko si musím z vianočných ozdôb odniesť neskôr domov a po ceste do drogérie som si všimla, že už majú aj vianočné oblečenie! Už roky hľadám pekný vianočný sveter a v Tescu ich majú koooopec, stačí si len vybrať :-) Navyše som ukoristila aj žltý sveter v 50% zľave a koženkovú asymetrickú sukňu v rovnakej zľave... 





11:30 - Platím v Tescu a vyrážam do CCC. Čižmy som hneď našla, padli mi ako uliate a vyzerajú ešte lepšie naživo ako na obrázku. Sú pohodlné a krásne mäkké. Už sa neviem dočkať, keď ich začnem nosiť..


11:55 - Keďže som sa zdržala v obchodoch, tak obed dnes kupujem.. A kde inde ako v najlepšom gyrose v BA, ktorý je navyše kúsok od Zlatých Pieskov. Najradšej ho mám s ich ryžou (ktorá je úplne úžasná!) a kurací. Mňam, mňam...


12:20 - Som doma, idem sa naobedovať a zabaliť prvé vianočné darčeky za tento rok. Jeden je dokonca sčasti aj pre mňa samú, pretože je to taký dvojdarček aj pre môjho priateľa.. :-)


12:50 - Ešte nafotiť nakúpené veci na blog..






13:00 - A konečne hop-šup do práce! Už len zapáliť Yankee Candle, priniesť hrozno a ideme na vec... :-)


17:00 - Prišiel priateľ, rozprávame sa a plánujeme večerný program. 

17:20 - Ešte malá kávička...


18:00 - Vyrážame na dlhšiu prechádzku so psíkom a na poštu..

18:30 - Cestou na poštu sme sa zastavili skontrolovať ako pokračuje rekonštrukcia bytu.. Spustil sa obrovský zlievak, takže chvíľu čakáme a sušíme sa vnútri. A ako pokračuje rekonštrukcia? Koooopec bordelu a som zvedavá, ako to chcú do tejto stredy všetko stihnúť..


18:40 - Doma som objavila v schránke žltý papierik z pošty z kozmetikou od e.l.f. Hurááá! 

19:00 - Na pošte posielam výhru z giveaway a zároveň si vyberám môj balíček. Pošta vybavená,  Prestalo medzičasom pršať, čiže už viac nezmokneme (ak by to šlo ešte viac).

20:00 - Zmoknutí prichádzame domov a začíname sušiť psa aj nás. 

20:20 - Priateľ sa púšťa do upratovania a ja ešte posielam nejaké faktúry a dorábam veci do práce. A samozrejme rozbaľujem balík e.l.f. a teším sa z toho, aké je to všetko pekné (moja prvá skúsenosť s e.l.f. aj so slovenským eshop, ktorý túto kozmetiku predáva)


20:50 - "Ešte jedna rýchla selfie v kuchyni a skutočne ti idem pomôcť s upratovaním, zlato" (btw. mám na nej nový sveter)


21:40 - Rýchla malá večera a na programe je film "Až tak moc tě nežere"..


23:40 - Zhasnúť, pritúliť si psíka a dobrúú noc! :-)

PS: Moje dni takto úplne bežne nevyzerajú. Chodím do školy, venujem sa aj práci (a menej nakupujem :-D), či trebárs nemáme psíka.. Ale o tom to má byť, že Vám priblížim nejaký náhodný deň v mojom živote... A tento bol práve trochu viac oddychový a voľnejší.. :-)


Budem rada, ak mi dáte vedieť, či sa Vám článok páčil a či by ste taký ešte niekedy na blogu radi videli..

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Ty boty jsou pěkné :) Mně e.l.f. docela zklamal, jen pár výrobků bylo dobrých, tak snad sis vybrala ty správné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pejsek je rozkošný;) Super botky sis koupila!

    OdpovedaťOdstrániť