Očné tiene od Etude House? Áno, prosím!

By Unknown - februára 16, 2014

Nie je to tak dávno, čo som písala článok, čím môžete samú seba potešiť na Valentýna (tu) a do zoznamu som zaradila aj tiene od Etude House s krásnou potlačou srdiečok. Ja som ich už v tej dobe mala objednané a presne v ten deň mi aj dorazili. Kupovala som si tie z limitky XoXo Minnie a mala som ohromnú radosť, keď mi prišli. Sú takéééé krásne! :-) A samozrejme, ako už ste Vy aj ja zvyknutí, nemohli chýbať ani pribalené vzorky. Musím podotknúť, že už mám vzoriek toľko, že ich ani skúšať pomaly nestíham a začínajú sa mi hromadiť.. :-)



Balenie je úplne rovnaké ako pri ostatných tieňoch od Etude House (všetky tiene sú aj v bežnej ponuke novo zaradené), len s tým rozdielom, že má krásnu XoXo Minnie potlač a bodky/mašličku. Balenie sa mi páči, obzvlášť aj fakt, že zase na balení nájdete čiarový kód v tvare mikimauza. :-) Plast je veľmi kvalitný a tiene aj vďaka tomu nepôsobia lacno. Baleniu však musím vytknúť inú vec, a to je otváranie. Pre mňa je nemožné otvoriť to balenie bez pinetky či iného ostrého predmetu, ktorým "podoberiem" otváranie. Dúfam, že časom sa otváranie nejako rozkýve či zbrúsi a tiene sa budú otvárať ľahšie... :-)



Vlastnosti tieňov sa nelíšia, ani kvalitou ani výdržou, jediným rozdielom je to, že dva z tieňov sú matné a jeden lesklý.. Preto som sa rozhodla spraviť len fotky každého tieňu samostatne (a neopisovať ich samostatne), sčasti aj preto, aby ste vedeli, ktorý odtieň je ktorý. 

PK006 - Look at My Eyes Cale





BE104 - Look at My Eyes Jewel





PK005 - Look at My Eyes Cale





Swatche tieňov na svetle aj v tieni sú nižšie. Vravela som, že nebudem tiene opisovať samostatne, ale predsa len niečo povedať musím. Príde mi logické, že pri tmavších tieňoch sa ľuďom zdá, že majú vždy lepšiu pigmentáciu a tie svetlé majú pigmentáciu horšiu. Nedá sa to však podľa mňa takto zovšeobecňovať. Bledšie (svetlejšie) tiene nemajú slabšiu pigmentáciu, ale logicky, keď máte žltú podkladovú bázu, tak krémovo-zlatý tieň uvidíte horšie. To isté sa týka aj všelijakých bledoružových tieňov (v tomto prípade broskyňových). Je to farba, ktorá je veľmi blízko k farbe pokožky, preto je logické, že ho ťažšie uvidíte aj na swatchoch. Ale pigmentáciu majú tiene skutočne dobrú a podobnú, zlatý tieň sa stal stálicou na zosvetľovanie vnútorných kútikov oka. Čo sa týka výdrže tieňov, tiež môžem len chváliť, 8 hodín držia s bázou aj bez bázy. Rozdiel je vidieť najviac pri trblietavom tieni, ktorý zostane viac trblietavý práve pri použití bez bázy (ale to je podľa mňa spôsobené typom bázy, ktorú používam)..




Aké tiene používate? Uprednostňujete paletky alebo mono očné tiene?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Já stíny vůbec nepoužívám, ale chtěla bych s nimi začít :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež kedysi tiene nepoužívala :-) A teraz sa mi zrazu začínajú tie paletky a mono tiene kopiť, už bez nich pomaly nie som schopná ani existovať... Nádherne rozžiaria a zvýraznia pohľad... :-)

      Odstrániť
  2. Roztomilé balení :) Já mám jednu velkou paletu stínů, kterou používám. :)


    http://kikisworldofbeauty.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť