Lesklé šťavnaté pery s Pupou

By Unknown - februára 15, 2014

Väčšina blogeriek (tých, ktoré sledujem) je väčšinou zamilovaná do rúžov rôznych značiek a farieb. Ja mám samozrejme tiež rada krásne pery, ale rúže príliš nepoužívam. Skôr by som sa klasifikovala ako blázon do leskov na pery. Preto keď som naposledy (2 týždne dozadu) navštívila Pupu a mali tam lesky s 50% zľavou, tak som samozrejme neodolala. Väčšinou používam ružové, krémové, priesvitné či broskyňové farby. Tentokrát som sa však rozhodla pre zmenu a kúpila som si tmavoružový až červený lesk. Zmena je predsa život... :-) 


Čo sa týka balenia, je to klasický lesk. Dole priesvitný, hore s vyťahovacím aplikátorom. Čiže nič originálne sa nekonalo, skôr nehynúca klasika... Vôbec sa mi však nepáčilo, že bol lesk prelepený až príliš lepiacim papierikom (proti otvoreniu), ktorý po strhnutí zanechal škaredý lepidlový povlak. Keby celý lesk napr. zabalili do fólie či krabičky alebo prelepili niečim "menej lepiacim", určite by som to ocenila. Obzvlášť vzhľadom na to, že lesk nepatrí medzi najlacnejšie ma takýto detail nemilo prekvapil... :-)



Aplikátor na lesk môžem tiež označiť za klasický. Nie je štetinový, ale penový, takže sa ním podľa mňa lepšie manipuluje ako by to bolo pri tom štetinovom. Dobre sa ním nanáša farba, je akurát veľký a neviem, čo ešte k tomu dodať... Ak by Vás zaujímalo niečo bližšie či špecifickejšie, kľudne sa ozvite, mňa k aplikátoru už nič nenapadá.. :-)


Ako som spomínala, nepoužívam príliš výrazné rúže či lesky na pery, skôr dopĺňam nevýraznými farbami výraznejšie líčenie. Preto s leskom narábam pomerne opatrne, skôr ho len trochu "naďubem" na pery a potom si ho rozotriem. Úplne úžasne drží a má krásnu farbu. Nevysušuje pery, čo považujem za veľké plus. V poslednej dobe mám totiž práve problém s veľmi suchými perami. Ešte aj po celom dni vidím na perách mierne červený nádych z lesku (bez obnovenia, po jedle a pití). Samozrejme ak chcete mať stále rovnakú farbu ako ráno, je potrebné lesk aplikovať počas dňa viackrát. Tak je to však asi pri všetkých leskoch, s ktorými som mala kedy čo dočinenia. :-)
Nižšie môžete vidieť swatche na svetle a v tieni, boli fotené presne na Valentýna...




Dávate prednosť rúžom alebo leskom na pery? Aká značka je Vaša obľúbená?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov