Kozmetické hviezdičky - OKTÓBER

By Unknown - novembra 12, 2014

Dni začínajú byť čoraz chladnejšie a tmavšie, a tak má človek skutočne chuť sa len zachumlať do pelíšku a venovať sa menej náročným aktivitám. Presne v jeden z takýchto dní vznikol aj môj nápad zaviesť u mňa na blogu mojich "obľúbencov" za určitý mesiac. Prekvapivo, takýto článok sa píše veľmi jednoducho, pretože len vyberiem produkty, ktoré používam denne a priblížim ich trochu aj Vám. A tak ako sa mení počasie a ponuka rôznych firiem, menia sa aj moji obľúbenci - hviezdy, ktoré mesiac (niektoré aj viac) žiaria najjasnejšie! :-) 

Dnes ste mali možnosť vybrať si článok, ktorý pridám na blog, a na moje veľké potešenie to bol práve tento. Musím sa Vám priznať, že sa mi páči nechať si takto občas od Vás vybrať tému článku. Mám potom pocit, že píšem skutočne to, čo Vás v daný deň zaujíma najviac.. Ale späť k téme. Mojich najpoužívanejších a momentálne najobľúbenejších produktov je toľko, že som to až musela rozdeliť na dve fotky, inak by sa to ťažko zmestilo. Rozhodla som sa teda pre dve časti článku - jedna je zameraná na moje telo, vlasy a pleť, druhá na dekoratívnu kozmetiku.

Kliknite na obrázok pre väčšiu veľkosť

1) Etude House - Real Art Cleansing Balm
Recenzia tu už niekde na blogu bola. Na moje veľké prekvapenie je toto stále to isté balenie. Proste som naň nejako zabudla, odložila ho do šuflíku a používala len občas. V poslednom mesiaci som si ho opäť obľúbila a oceňujem jeho kvality - krásne vonia po citrusoch, vie dobre odlíčiť (len oči musím doodličovávať kvôli vodeodolnej riasenke a linke) a hlavne aj skvele hydratuje, pretože má olejovú konzistenciu. Som skutočne rada, že som ho "znovuobjavila"..

2) Beckham - Intimately
Tento parfém si kupujem už pekných pár rokov. Okrem neho mám samozrejme aj ďalšie parfémy, ale tento je na jeseň a zimu ako stvorený. Ťažšia nevtieravá vôňa, ktorá vydrží skutočne dlho.

3) Treaclemoon - The raspberry kiss body butter
Toto maslo bol darček od kamarátky ešte na moje narodeniny v júni. Dostala som sa však k nemu až teraz. Skutočne nechápem, kto toto označil za telové maslo, nakoľko má skôr konzistenciu telového jogurtu, krásne vonia po malinách a rozvonia pokožku na niekoľko hodín. Ako bonus sa skvele roztiera a rýchlo vstrebáva. No radosť sa krémovať! :-D

4) Anatomicals - Sud the lot of you get lost grime body cleanser
Nachádzal sa už dávnejšie v LB boxe, ale keďže som mala rozpoužívaný kakaový sprchový gél od Ziaja (mimochodom je to dosť bieda), musel chvíľu vydržať na poličke. Teraz som sa k nemu dostala a chápem, prečo všetky odberateľky LB boxov chceli práve tento variant. Božsky vonia po mojom milovanom mangu a skvele hydratuje.

5) Lush - Vanishing Cream
Tento krém vie vážne "vyvanishovať" všetky nedokonalosti. Vyrážky sa hoja rýchlejšie, akné je menej výrazné a ešte aj skvele vonia po bylinkách. Už mám minutú takmer polovicu, keďže ho používam ráno aj večer. Asi budem ochotná tých viac ako 30€ zaň aj dať. Je to malý zázrak pre moju pleť.. :-)

6) Lush - Mask of Magnaminty
Tak túto masku Vám ospevujem na instagrame, facebooku, v recenziách v lush haul.. No proste všade! A vzhľadom na jej úžasnosť musela byť samozrejme aj medzi hviezdami. Používam ju skoro každý deň a po zaschnutí sa s ňou dá spraviť aj malý peeling. Zbožňujem ju tak veľmi, že keď som minule cítila mätový čaj, nepriradila som ho k mäte, ale k tejto maske... :-)

7) Lush - Santa´s scrub na pery

V takomto premenlivom počasí samozrejme nemôžem zabúdať ani na pery. Tie tento peeling vie zbaviť vrchnej škaredej vrstvy veľmi jednoducho. Najradšej ho používam na noc a hneď za ním si dávam obyčajný medový balzám (ten som zabudla odfotiť). Ešte ráno cítim balzám na perách a pery sú krásne hydratované, hladké a pripravené na rúž.

8) Lush - Seanik
Ak sledujete môj instagram či FB, viete, že sa snažím zmeniť svoje vlasy z hnedej na blond. Farbím si ich celkom dosť (a už sa dostávam skoro do cieľa) a preto nemôžem zabúdať ani na staroslivosť o svoje vlasy. Najradšej na ne používam tuhý šampuk z Lushu, ktorý ich krásne prevonia, vyživí a mastia sa mi omnoho menej. Pre mňa je tento šampuk takým malým zázrakom - ani kondicionér k nemu tak úplne nepotrebujem!

Kliknite na obrázok pre väčšiu veľkosť

1) Ciaté - Antique Brooch
Úžasný lak, ktorý som si kúpila už.... dávno? Viem, že som sem vtedy dávala recenziu a odvtedy som ho snáď nemala. Na leto mi príliš nesedel. Ale teraz na jeseň si neviem predstaviť krajší odtieň a lepší lak..

2) I  Makeup - Blushing Hearts, Candy Queen of Hearts

Táto tvárenka sa mi najskôr zdala byť neuveriteľne lesklá a trblietavá, a tak som ju príliš nenosila. V tomto sychravom počasí však nie je snáď nič lepšie, ako pridať tvári prirodzený zdravý lesk. A to práve ona dokáže. Navyše obsahuje aj oranžovú časť, ktorú momentálne používam asi najčastejšie.

3) Catrice - Highlighting Powder, C01 Flagg The Union Jack

Viete, že limitovanú edíciu od Catrice - Check & Tweed som očakávala dlho. Veľkú časť z nej som si aj kúpila, ale na moje veľké prekvapenie najviac bodoval práve tento púder. Jeho časť je rozjašnujúca a spolu s bronzerom vedia úžasne kontúrovať!

4) Essence - Sun Club, 02 - sunny
O tomto bronzujúcom púdri som Vám písala už dooosť dávno. Vtedy sa tuším na istú dobu prestal predávať a opäť do predajní dm prišiel až spolu s letom. Ako inak, musela som si ho kúpiť do zásoby! Odtieňom skvele padne mojej pleti, je matný a dá sa s ním skvele kontúrovať. Na predchádzajúcom balení sa mi zlomil vrchnák, ale toto zatiaľ drží. Asi som mala prvýkrát nejaký vadný kúsok.

5) Catrice - Camouflage Cream, 020 Light Beige
Ak sa nemýlim, tak sa práve tento odtieň prestal už predávať.. Je to najlepší korektor! Je trochu bledší ako môj makeup, ale o to lepšie rozjasní a zakryje kruhy pod očami aj stopy po akné. Keď naň potom dám púder a dobre ho rozmažem, vôbec nie je vidno, že je bledší. Proste je to moja malá veľká láska! Ešteže som si stihla kúpiť aj jeden do zálohy... :-)

6) Esssence - Lash Princess
Prednedávnom bola na blogu recenzia a odvtedy sa nič na mojom názore nezmenilo. Táto maskara je úžasná a vie mi spraviť také riasy, ako jej drahšie kolegyne ani zďaleka nevedia! A navyše je proste rozkošnáááá! :-)

7) Catrice - Eye Brow Fixing Gel
Opäť produkt z limitovanej edície Catrice - Check & Tweed. Skutočne by som si netipla, že tento produkt si zamilujem. Obočiu som nikdy nejako extrémne veľa času a pozornosti nevenovala (však ceruzka stačí!). Ale po dlhšom používaní tohto produktu chápem jeho význam a páči sa mi efekt, ktorý vie vytvoriť..

8) Rimmel - Apocalips Lip Lacquer, 401 Aurora
Jeden z darčekov ešte na moje narodeniny. Ani neviem, prečo som ho nenosila už od začiatku častejšie. Skvele drží (vydrží celú večnosť!), nevysušuje pery a tá farba je dokonalá. Navyše jeho vôňa mi niečo pripomína. Bohužiaľ som doteraz nebola schopná prísť na to čo, ale je to príjemná asociácia, ktorá dopĺňa môj celkový dojem z tohto produktu. Musím sa poobzerať aj po ďalších odtieňoch.

9) Holika Holika - Jewel-light Waterproof Eyeliner, 09-18K
K jeseni mi neodmysliteľne patrí zlatá farba a tmavšie pery. Táto zlatá ceruzka má úžasnú pigmentáciu a koooopec trblietok. Spolu s hnedými očami tvorí úžasný celok a asi tak skoro mojich obľúbencov neopustí. :-)
A to je všetko z mojich úúúplne prvých kozmetických hviezdičiek. Až teraz som si uvedomila, koľko produktov (spolu s ďalšími) dennodenne používam a milujem. Môj priateľ má asi pravdu a skutočne sa zo mňa stáva kozmetický závislák..


Aké sú Vaše obľúbené produkty za poslednú dobu?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. same super veci :)
    brala by som skoro vsetko!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pozvanie, ale asi by som veľa vecí nevyužila :-)

      Odstrániť