5 náhodných vecí z ebay, ktoré milujem..

By Unknown - novembra 14, 2014

Na ebayi trávim pomerne dosť času. Niekedy mám pocit, že ma tam už nemá čo prekvapiť. Že už tam proste nie je niečo, pri čom by som si klepala prstom o čelo. Ale samozrejme že tam je ešte takých vecí kopa! Tak isto je tam ale koooopa vecí, ktoré milujem. V poslednej dobe som si pozerala hlavne dekorácie do bytu (vianočné aj celoročné). Ako to však chodí, našla som popri tom aj veľa iných vecí. A nejako som nadobudla potrebu sa s Vami podeliť o tieto moje nájdené (a stratené) vecičky. Preto Vám čas od času pridám článok o náhodných "vychytávkach" či úžasných veciach, ktorých sa na stránkach ako ebay nachádzajú kvantá.


1) Slogan canvas wash bag/makeup bag, $7,40, link
Úžasné chutné taštičky na makeup! Najviac sa mi páči tá s nápisom "My Warpaint". Bohužiaľ na Slovensko tento seller nezasiela (resp. po dohode asi áno), takže uvažujem, že si nejakú takúto taštičku vyrobím sama.

2) Christmas Knitted Sweater, GBP 15,50, link
Milujem svetríky! Hľadala som na ebayi nejaký vianočný, ale skôr presne takýto trochu staromódny (klasický?). Nechcela som mať na svetríku snehuliaka z Frozen, aj keď mám Frozen rada. Robia ho aj vo veľkých pánskych veľkostiach, takže môžete so svojim drahým mať rovnaký svetrík. Čo je roztomilejšie?

3) Wooden Snowflake Mug Decor Coasters, $1,53, link
Podtácky, ktoré Vám z hocijakého hrnčeka spravia vianočný a naladia tú správnu atmosféru. Páči sa mi, že sú drevené a jednoduché, v tom ja osobne vidím najväčšie čaro..

4) Glass Votive Tealight Candle Holder,  $5,99, link
Krásny pusinkový svietnik na sviečky. Nemala som potuchy, že sa niečo takéto robí, ale vyzerá to skvele! Myslím, že keď sa zapáli, cez tie pusinky bude prechádzať svetlo, čo musí vyzerať dosť efektne. Škoda, že by sa nám do bytu nehodil a že ho nerobia v inej ako v ružovej..

5) Vintage Christmas Cotton Pillow Case, $7,42, link
Návliečky na vankúše som asi nikdy nemenila. Vždy som skôr kupovala už celý vankúš. Majú ich na ebay aj v rôznych ďalších prevedeniach a presne si viem predstaviť, ako krásne vedia doplniť vianočný stromček a ďalšie vianočné ozdoby. Už len vôňa perníkov k tomu...


Kupujete už vianočné dekorácie či darčeky?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov