Nemusí byť všetko len zlato, čo sa blyští..

By Unknown - mája 01, 2014

Občas sa totiž krásne vie blyšťať aj bižutéria či nádherné zlaté tiene od Alverde. A presne o zlatých tieňoch dnes bude dnes reč. Musím sa priznať, že s touto značkou nemáme príliš šťastnú spoločnú minulosť. Kúpila som si od nich make-up dúfajúc, že práve ten by mohol byť ten pravý na problematickú pleť. Samozrejme to bola úplná katastrofa. Zle sa rozmazával, bol strašne lesklý, nevsiakol sa a príšerne smrdel.. Po tomto zážitku som dala značke Alverde stopku, ktorú zrušili až po pár rokoch práve nedávne výpredaje v drogérií DM. Zlaté tiene stáli snáď ešte menej ako polovicu a nádherne voňali po kokose. Za vyskúšanie predsa nič nedám, však?



Balenie je rovnaké, ako snáď pri všetkých Alverde výrobkoch. Aspoň teda podľa toho, čo som videla v drogérií. Nemôžem povedať, že by ma nejako ohromilo, ale zase ma ani neuráža. Niečo, čo sa ľahko prehliadne, ale pri týchto tieňoch by to bola neskutočná škoda!



Ako som písala vyššie, mám zlatý odtieň, ktorý je presnejšie definovaný ako 010 - Sparkling Gold. Musím teda povedať, že sa trbliece skutočne krásne. Okrem tohto odtieňa tam tuším bol ešte medený a strieborný, ale to Vám na 100% povedať neviem, možno sa ozve niekto, kto má ostatné odtiene :-)


Výdrž tieňov môžem len pochváliť, celý deň so mnou prežili, aj keď ku koncu už boli menej výrazné. Vôňa kokosu tiež časom odišla, ale ani som neočakávala, že by voňali celý deň. Vlastne predčili všetko, čo som od nich očakávala a veľmi ma prekvapili.. Pre vašu predstavu ešte nakoniec dva swatche. Jeden je fotený na priamom slnku a jeden v tieni. Musím však uznať, že ma skutočne prekvapila aj pigmentácia, nakoľko Alverde (ak sa nemýlim) je stále predsa len prírodnejšia kozmetika..



Týmito tieňmi si vyslúžila značka Alverde zaslúžené miesto v mojom kozmetickom šuflíku. A určite sa porozhliadnem aj po ďalšej kozmetike od nich. Pre istotu make-up asi vynechám, ale ak máte nejaké tipy, čo od Alverde jednoznačne stojí za to, budem vďačná... :-)


Aké sú Vaše obľúbené produkty od Alverde?

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Wow, tyto stíny jsem ještě vůbec neviděla. Mám doma od Alverde zapečené ve světle hnědé barvě a jsou naprosto skvělé. :) Jinak od Alverde je super kajalová tužka na oči, gel na obočí a teď nově používám ještě oční krém... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadají dobře :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. v tom balení vyzerajú krásne,úplne žiaria! a preto som čakala,že budú výraznejšie,ale aj tak sú celkom dosť pigmentované :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Škoda, že nejsou trochu víc pigmentované :( odstín se mi jinak moc líbí, ale při rozmazání už ztrácí na výraznosti.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Beriem to tak, že stále je to prírodnejšia kozmetika, ktorá máva pigmentáciu úplne príšernú... :-) Takže toto je príjemná zmena... Používam ich prevaźne na zvýraznenie vnútorného kútika oka v hrubšej vrstve a nemôžem sa sťažovať :-)

      Odstrániť