SKÚŠAM: Memebox - Thanksgiving Edition For You

By Unknown - decembra 19, 2014

Už nedávno som Vám zvestovala, že som si objednávala Memebox. Keďže stále nezasielajú na Slovensko (čo sa dúfam skoro zmení), tak som objednávala k svojej kamarátke do Ostravy, ktorá mi balíček potom preposlala, za čo jej neuveriteľne ďakujem! Deň sa s dňom zišiel a môj balíček konečne dorazil! :-) Nevedela som sa dočkať, kedy si balíček otvorím a aj napriek tomu, že naň na zahraničných blogoch boli recenzie, poctivo som ich preskakovala.. A tak môžem úplne nezaujate napísať svoj názor.

Čo je vlastne memebox?
Internetový obchod, ktorý ponúka kozmetiku od rôznych kórejských značiek a okrem iného aj kopec tématicky zameraných boxíkov. Už sa vyskytli boxíky podľa disney postáv (Snehulienka, ktorá obsahovala "whitening" produkty, Zlatovláska s produktami na vlasy, Spiaca kráska s produktami s nočnou starostlivosťou...), podľa zložiek v kozmetike (med, aloe vera, tea tree..), ale aj boxy k rôznym sviatkom či kooperácie s blogerkami, ktoré vyberali produkty.. No na výber je toho celkom dosť :-) Okrem USA zasielajú do 51 krajín a dúfam, že čoskoro pribudne aj Slovensko.

Zdroj: http://whichbeautyboxuk.com/2014/08/13/memebox-global-13-review-august-2014/
Ja som si vybrala edíciu Thanksgiving for You, čo bol boxík na obdarovanie niekoho výnimočného na deň Vďakyvzdania. Otvorila som ho síce až teraz, ale pekne som si ním poďakovala za posledných namáhavých pár mesiacov :-) Krabička bola krásne oranžová a jednoduchá.


Po otvorení ma čakalo krásne poďakovanie a krátky opis memeboxu.



A toto už bol pohľad do celej otvorenej krabičky. Zo začiatku som tomu nemohla uveriť (aká bola naprataná) a myslela som si, že určite niečo museli omylom prihodiť..


Po preštudovaní pribaleného letáčiku som ale prišla na to, že nič omylom neprihodili a takýto preplnený ten boxík skutočne mal byť.



A keďže predpokladám, že okrem krabičky a letáčiku Vás zaujímajú aj samotné produkty, tak ideme na to.

1. VIVITO - Illust Lumiere Primer, full size, 30 ml, $50

Najdrahší zo všetkých produktov v boxe so svojou hodnotou 50 dolárov. Čím vlastne presahuje hodnotu celého boxu o 18 dolárov. :-) Produkt bol veľmi pekne zabalený, krásne vonia a neviem sa dočkať, kedy ho vyskúšam. Dá sa používať samotný alebo zmiešaný z makeupom alebo BB krémom.



2. Shara Shara - Miracle Multi Cream, full size, 50ml, $18


Väčšinou tieto viacúčelové produkty nemusím a nedôverujem ich. Pôvodne som si myslela, že ho pošlem ďalej. Ale s takýmto nádherným obalom? A skvelou vôňou? To by moje srdce neprežilo... Preto ho skúsim na vlasy, na tvár aj na telo a možno prekvapí. Uvidíme.



3. Shara Shara - Brush Set 5pcs, full size, $24


Balenie štetcov síce vyzerá trochu lacne, ale kvalita vyzerá veľmi dobre. Sú pomerne husté a štetiny sú príjemné na dotyk. Uvidíme, ako sa s nimi bude pracovať. Jediný štetec, ktorý nevyužijem, je ten penový.






4. VIVITO - Painting Sweet Lip Balm, full size, 12g, $24


Ja mám variantu 01 Orange Farm. Nádherne vonia aj chutí po pomarančoch. Prekvapila ma konzistencia, ktorá je skôr jemnejšia a gélovejšia. Ľahšie sa vďaka tomu roztiera.





5. Peripera - Heart Glow Stick. 02 Gold Aurora, full size, 6,5g, $14


Tak tu sa memebox perfektne trafil! Po zlatom rozjasňovači som sa začala pozerať asi pred mesiacom. Myslela som, že nakoniec skončíl pri nejakom od thebalm. Nakoniec ma memebox predbehol. Páči sa mi aj praktické balenie v tyčinke a dokonale nádherné balenie.





6. with shyan - Nail Lacquer, full size, 15ml, $4


Vyšla na mňa varianta Neon Green. Na druhú stranu, na vianočné nechtíky spolu s červenou a bielou sa bude dať určite niečo vytvoriť. Navyše tie chutné "ozdoby" (neviem, čo to je) vrchnáku laku sú skvelé!


7. SARACEN - Fluorescent Glitter, full size, 13g, $6


Varianta gold by ma asi pred Vianocami potešila viac, ale ani tá strieborná nie je najhoršia. Produkt ma potešil asi najmenej z celého boxu, ale nie je to úplná katastrofa. Možno by sa to dalo použiť aj na nejaké líčenie alebo na haloween tutoriál. 


8. Pure Smile - Essence Mask Sheet, 23ml, $2/pcs


Na záver masky na pleť pre všetky typy pleti. Krásne voňajú a sú krásne zabalené v matných vreckách. Až som neverila tej cene :-) Skúšala som zatiaľ tú modrú a ešte stále mám hladkú a vyživenú pleť. Už som sa po nich pozerala na ebayi..


Čo na záver dodať? Nádherne zabalené, 9 plných produktov v hodnote $144, značky, ktoré nepoznám. Takto nejako si predstavujem beauty boxy! Cena memeboxu bola aj s poštovným $32,99, čo je vzhľadom na jeho obsah až vtipná suma :-) Dospela som k názoru, že radšej si objednám každé 2-3 mesiace memebox ako každý mesiac ladybox alebo beauty bag. Úroveň je totižto úplne niekde inde.. :-)


Dajte mi vedieť, ako sa Vám memebox páčil a čo by ste radi vyskúšali Vy.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Túto krabičku som už videla veľakrát. A určite sa vyplatí omnoho viac ako naše :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa vyplatí..A hlavne málokto pozná kompletný sortiment všetkých kórejských značiek, takže je to zakaždým niečo nové a prekvapenie.. :-)

      Odstrániť
  2. Teda musim se na to podivat.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je krása. Tak se taky po něm podívám, protože jsem o něm ještě neslyšela a ladyboxů už mám fakt plný zuby :)

    OdpovedaťOdstrániť