"Úlet" so Sally Hansen

By Unknown - decembra 30, 2013

Tak som tu po kratšej odmlke znovu. Trávila som Vianoce na snehom zapadanej Orave, čo som si poriadne užila. Obzvlášť kvôli tomu, že v Bratislave nenapadol vôbec žiaden sneh. Bolo tam rozprávkovo, spravili sme si pár výletov a "odušu" sme sa prechádzali (a podaktorí bežkovali). Vy sa čoskoro môžete tešiť aj na kratšiu fotoreportáž a na tip na úžasnú chatu.. Zatiaľ som tu však s recenziou na lak od Sally Hansen.



Aj keď väčšinou nosím neutrálne farby lakov, ktoré sa hodia ku všetkému, tak občas chytím chuť trochu sa odviazať. Kvôli práci som sa donedávna mohla "odviazávať" maximálne s tmavším odtieňom ružovej, ale s novou prácou prišlo aj viac voľnosti :-) A preto keď som našla asi pred mesiacom tento lak a ešte za super cenu, neodolala som. Je to odtieň 440, Calypso Blue. V tieni je modrý a na svetle má tyrkysovo-zeleno-zlaté odlesky. Vzhľadom na to, že pri fotení zasvietilo aj trochu slnka, farba na fotkách je takmer identická s realitou :-)





Dala som si dve vrstvy, ktoré mi bez prvých známok poškodenia vydržali asi tri dni. Nepoužila som ani podkladový ani vrchný lak, takže som celkom nadšená, ako dlho vydržal. U mňa laky príliš dlho nevydržia :-) Veľmi oceňujem štetec, ktorým sa lak nanášal úplne úžasne.
Čo sa týka mojich celkových dojmov z tohto laku, nemám mu vlastne čo vytknúť. :-) Kupovala som si omnoho drahší lak od Sally Hansen ako tento a nebola som s ním ani zďaleka tak spokojná. Ale o tom už v ďalšej recenzií :-)


A okrem fotoreportáže z Oravy, sa môžete tešiť aj na pripravovaný článok o časti vianočných darčekov, ktoré som dostala... :-)

Nezabudnite sa zapojiť do silvestrovskej giveaway!

Aké laky používate na nechty Vy? Uprednostňujete skôr neutrálne alebo "uletené" farby? 

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Tééda, to je hodně zajímavá barva. Nemohu se rozhodnout, zda se mi líbí nebo ne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nadherna farba :)

    pridás sa k odberatelom??

    http://typsforyou.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásný lak!:) perfektní odstín na Silvestra!♥ já ještě vůbec netuším, co si na sebe zítra vezmu! ale asi budu ladit outfit do zlaté, černé, nebo takové modré!:) máš super blog! sleduji na google+ a dávám like přes svůj soukromý profil na facebooku (petra lorencová) ;) Měj se krásně!

    www.lorietta.cz


    Lorietta Facebook page

    OdpovedaťOdstrániť