VIDEO : Draw My Life a kto vlastne som?

By Unknown - januára 01, 2015

Hovorí sa "Ako na Nový rok, tak po celý", a preto ma napadlo ako najlepšie riešenie zverejniť moje prvé video práve 1.1.2015. Prišla som na to, že ma točenie videí skutočne baví! Úprava mi trvala síce skoro dva dni (nahovorenie komentárov, úprava zvuku, zmena formátov, vylepšenie obrazu atď.) a s výsledkom nie som zďaleka  úplne spokojná. Dúfam však, že sa budem zlepšovať a posúvať tak aj kvalitu mojich videí vyššie a vyššie. Poteším sa určite aj všetkým Vašim pripomienkam, tipom a postrehom, preto neváhajte napísať aj kritiku. :-)


Na záver by som Vám rada zaželala všetko dobré do roku 2015! Nech Vám tento rok všetkým prinesie len samé príjemné prekvapenia a zážitky, nech je naplnený láskou, šťastím a zdravím nielen Vás, ale aj Vašich blízkych.

Papi Lapi

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Krásné vlasy, krásný stromek :) Video se mi moc líbilo, jen ti nešlo, když jsi začala kreslit, moc rozumět. Těším se na další videa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem veľmi krásne! Kvôli tomu nahovorenému komentáru som znova nastavovala a ukladala video so zvýšenou hlasitosťou, mrzí ma, že to nepomohlo.. Musím si asi kúpiť poriadny mikrofón.. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mě to spíš přišlo jako bys byla daleko, jak jsi to kreslila, protože potom už to bylo mnohem lepší :)

      Odstrániť
    2. Komentár k tomu bol ale nahrávaný zvlášť.. :-) Len som pri tej zvukovej stope zvyšovala hlasitosť, tak je možné, že na úplnom začiatku som na to buď zabudla alebo sa to neuložilo... Snáď to každopádne bude nabudúce lepšie..

      Odstrániť
    3. Jo tak :D Nebo jsem třeba jenom já lehce nahluchlá :) Budu se těšit na další video :)

      Odstrániť