Večerný pokec: Ohliadnutie za starým rokom a novoročné predsavzatia

By Unknown - januára 02, 2015

Starý rok skončil. Pre niekoho bol možne neuveriteľne úspešným rokom a niekto iný je rád, že už konečne skončil. Ja zastávam názor, že niečo ako zlý či dobrý rok neexistuje. V živote sa hold chvíľu darí a potom sa nedarí. Chvíľu sme šťastní, ale musí prísť aj okamih, kedy šťastnými prestaneme byť. O to viac si ale potom vážime šťastné chvíle.. 

Zdroj: http://pulpypics.com/new-year-2015/

V roku 2014 som stretla veľa ľudí. Príjemných, ale aj menej príjemných. Častokrát sa jednalo len o náhodné stretnutia a nikdy viac som týchto ľudí nevidela a nestretla. Každý z nich ma však niekam posunul a niekam ma posunul. Či už to bola príjemná neznáma pani, ktorá bola milá a pomohla úplne cudzej osobe, alebo bezdôvodne nervózny parkujúci pán, ktorý nemal kúsok slušnosti. Vďaka všetkým týmto ľuďom som ale snáď lepším človekom.
V roku 2014 som prečítala dosť kníh, článkov, blogov... Každý jeden autor, spisovateľ či bloger dal do svojej tvorby kúsok seba a donútil ma zamyslieť sa aj nad myšlienkami či témami, ktoré by ma možno inak obišli.
V roku 2014 som zmenila prácu, prerábali sme pár mesiacov byt, bola som blondýna, bola som ryšavá, zmenila som názor na kopec ľudí a tém, prežila som dve skúškové obdobia, napísala som celú teoretickú časť bakalárky, tancovala som, spievala som, zabávala som sa, užívala som si každý jeden deň.. 

Zdroj: http://polopate.sk/novorocne-predsavzatia-ako-ich-dodrzat/

A preto sú aj moje predsavzatie do roku 2015 veľmi jednoduché a takmer totožné s rokom 2014 :

1. Užívať si každý jeden deň života a tešiť sa aj z maličkostí.

2. Venovať sa koníčkom, ktoré ma bavia.
3. Žiť život podľa seba a nie podľa predstáv či názorov ostatných, pretože najhorší pocit je pýtať sa "čo mohlo byť?".
4. Nebyť lenivá, pretože za oknom obývačky čaká omnoho viac zaujímavých vecí, zážitkov a príležitostí ako doma na gauči.. :-)
5. Byť sama sebou za každých okolností.


Aké predsavzatia si dávate do Nového roka Vy?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tak to jsou moc krásné plány, těmi by se měl člověk řídit každý den. I když i doma na gauči nás může potkat dost krásného. Já jsem doma moc ráda a umím se zabavit. :) O mých plánech (některých) se teď taky můžeš dočíst u mě na blogu blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť