Makeup Revolution Haul!

By Unknown - júla 28, 2014

Povedomie o značke Makeup Revolution sa čoraz viac zväčšuje a najmä zahraničné blogy sú zaplavené recenziami na takmer celý sortiment tejto značky. Táto značka, ktorá vznikla len tento rok, už teraz má svoje oficiálne zastúpenie nielen v Británií, ale i v Poľsku či Španielsku (a čoskoro snáď aj na Slovensku a v Čechách). Skoro každý týždeň do ich už tak pestrého sortimentu pribúdajú ďalšie a ďalšie výrobky, ktoré okrem nízkej ceny sľubujú aj vysokú kvalitu. Dokonca nedávno tejto značke pribudla aj "podznačka" I ❤ Makeup, ktorá sa zameriava predovšetkým na teenegerov. V skratke povedané - Makeup revolution skutočne frčí! :-)
Musím sa priznať, že keď som sa prvýkrát dočítala niečo bližšie o tejto značke, tak ma nejako nechytila za srdce. Potom som sa ale začala pozerať na ich sortiment (ktorý tak trochu ťaží nápadmi z drahších a kvalitnejších značiek), čítala som recenzie a postupne si ma táto značka zamotala do svojich sietí. Prvá objednávka z ich britského eshopu bola spravená a to vo výške 53€. Ale za 12 produktov? No nekupte to..


Tešila som sa ako malé dieťa na moju zásielku a presne do 5 dní od odoslania som ju tu mala! Samozrejme som si hneď spravila kompletný make-up (okrem riasenky a "niečoho" na obočie som si viac-menej kúpila všetko ostatné potrebné k vytvoreniu make-upu) a bola som nadšená! Odvtedy som každý deň nosila len túto značku, ale keďže sú to len 3 dni, moje názory a zistenia berte zatiaľ len s rezervou. Určite časom pribudnú swatche a obšírnejšie recenzie na všetky produkty.. Najviac som sa asi tešila na paletky. Ak Vám tá menšia niečo pripomína, tak sa nemýlite - Sleek Acid. A v podobnom balení nájdete v sortimente tejto značky napríklad aj Iconic 1, Iconic 2 a Iconic 3 - nápadne pripomínajúce paletky Naked. Zaujímavé na tom je, že podľa väčšiny recenzií je konzistencia, pigmentácia či výdrž veľmi podobná originálom. S tým rozdielom, že tieto paletky od Makeup Revolution stoja niečo okolo 4 libier.. Ja som po Acid od Sleeku pokukovala dlho, ale po mojej skúsenosti s ich limitkou Garden of Eden ma to k Sleeku príliš neťahá. Preto bola moja voľba jasná..



Paletka je z pekného pevného plastu, dobre sa s ňou manipuluje a nevyzerá lacno. Zatiaľ som skúšala len tyrkysový a fialový očný tieň, ale bola som teda príjemne prekvapená! Tiene sa nedrolili ani neopadávali a ich výdrž bola okolo 8-9 hodín. Na viečku zostali pekne výrazné po celý deň a dobre sa mi s nimi pracovalo. Som zvedavá aj na ostatné farby, ale zatiaľ na túto paletku nenájdem zlého slova..



Musela som sa veľmi krotiť, aby som si objednala len dve paletky, ale podarilo sa. A keďže som chcela vyskúšať aj tiene z podrady ❤ Makeup, tak môj pohľad spočinul na paletke Makeup Geek. Paletka má taký ten premenlivý obal, ktorý sa pri naklonení mení. Zatiaľ som to na žiadnej paletke nevidela, takže určite je to zaujímavé oživenie. Zároveň je s kvalitného plastu (tak kvalitného, že občas ju musím otvárať pinetkami) a obsahuje veľké zrkadlo, v ktorom sa skvele maľuje.




Zatiaľ mi príde, že má paletka konzistenciou trochu iné tiene ako tá Acis Brights. Pri nanášaní ich štetčekom viac-menej rozdrolíte trochu v paletke, ale z viečka pri tom neopadávajú. Nevyskúšala som samozrejme zatiaľ všetky tiene, ale skúšala som ich použiť aj na obočie (hnedý) aj ako rozjasňovač a samozrejme aj na očné viečko. A vo všetkých prípadoch držali veľmi dobre. Ako pri predchádzajúcej paletke - výdrž 8-9 hodín im problém nerobí. 




Moju novovznikajúcu vášeň pre tvárenky som samozrejme musela tiež trošku uspokojiť. A preto som si hneď vybrala dve tvárenky, opäť jednu priamo Makeup Revolution a druhú I  Makeup. Doplnila som to celé ešte konturovacou sadou s tvárenkou a mohla som byť spokojná. Bohužiaľ mi dva produkty prišli rozbité, ale takmer hneď po kontaktovaní Makeup Revolution sa mi ospravedlnili, nechceli vidieť ani fotky a rovno mi časť peňazí (za rozbité veci) vrátili.. Skutočne obdivuhodný prístup, vďaka ktorému sa určite nebudem báť, objednať si niečo z ich eshopu znova. Navyše oba rozbité výrobky som si tak zamilovala, že si ich určite objednám znova.. Tvárenku Blushing Hearts proste nejde nemilovať! Už od prvého pohľadu, kedy sa zamilujete do balenia, až po krásne jemné farby..



Kontúrovacia sada je niečo, na čo som už dlho pokukovala u iných značiek. Váhala som nad tou od Sleeku, ale ako som už hore vravela, Sleek ako značka mi nie je dvakrát sympatická.. Vybrala som si ju v odtieni Medium a skvele mi sadla. Konzistencia je veľmi jemná a trochu krémová. Nespotrebujete toho veľa, stačí len zľahka nabrať a poprášiť a prirodzený vzhľad je na svete. Pigmentácia je dokonalá a predčilo to veľmi rýchlo aj môj sypký kontúrovací púder od Zoevy aj kokosový kontúrovací púder od Essence. Toto sa skutočne podarilo!



Zapečenú tvárenku som zatiaľ neskúšala, ale určite sa dostane aj na ňu. Keď som ju skúšala aspoň na ruke, mala krásnu pigmentáciu!



Ďalej som čítala kopu pozitívnych recenzií aj na korektor The One Concealer, ktorý je vraj kópiou korektoru od Chanelu (priznám sa, že presný typ si už nepamätám). Je dvojzložkový, naokolo má niečo ako vosk a v strede tekutejší korektor. Super sa rozotiera, nevysušuje a dobre mi zakryje aj kruhy pod očami.



Dokonca som bola pri nakupovaní tak odvážna, že som si trúfla kúpiť aj make-up. Majú tuším 13 (či 18?) odtieňov, skoro žiadne swatche a ja som sa so všetkým svojim šťastím trafila presne do farby, ktorá mi sadla. Tešiť sa môžu aj tie bledšie z Vás, pretože mi príde, že práve bledších odtieňov ponúka táto značka pomerne veľa (vyberala som si tuším 4.-5.najtmavší odtieň).. Makeup sa skvele rozotiera, je viac tekutejší, ako som zvyknutá pri bbčkách, ale nejako mi to nevadí. Na leto je snáď ideálny, pretože je veľmi ľahký, má ľahké-stredné krytie a výdrž skutočne skvelú. Na začiatku zostane matný, ale zvykla som ho ešte  ráno zapudrovať a až do večera som sa neleskla.. :-)



Už keď som objednávala toľko tieňov, rozhodla som sa vyskúšať aj primer. Ponúkajú ho v troch verziách - pod lesklé tiene, pod matné tiene a original. Siahla som po tom original, pretože som ho chcela skúšať pod rôznymi typmi tieňov. Skúšala som ho zatiaľ len s tieňmi od Makeup Revolution a spolu tých 8-9 hodín, ako som písala vyššie, bez problému dali. Určite sa chystám ho vyskúšať aj s inými tieňami, takže viac sa potom rozpíšem v samotnej recenzií.. :-)



Ďalší produkt som si kúpila hlavne kvôli skvelému názvu odtieňu - Too cool for school. Krásna prirodzená farba, ideálna na leto. Nepatrí medzi tie lepivejšie lesky, ale aj tak je jeho výdrž na lesk "tak akurát". Samozrejme ho musíte behom dňa aplikovať viackrát, ale s tým sa pri leskoch tak nejak počíta..



No a na úplný záver si dáme rúže. Prichádzam na to, že čím viac rúžov mám, tým ma viac začínajú lákať uletenejšie a "crazy" farby či tvary. Práve preto má jeden rúž fialovú farbu a aplikátor tvar srdca. A ďalšie dva rúže sú z limitky Scandalous. To asi hovorí za všetko.. Škandalózne rúže som zatiaľ neskúšala, ale veľmi pekne voňajú po nejakom bambuckom masle alebo niečom podobnom, takže predpokladám, že budú aj dosť hydratovať..



Rovnako po nejakom bambuckom masle (neviem presne, čo to je) vonia aj môj srdiečkový rúž. Ten som skúšala a skutočne dosť dobre hydratuje a drží na perách ako pribitý. Chce to trochu praxe naučiť sa ho dobre naniesť, keď má tvar, aký má, ale ide to..




To je už pre dnešok všetko, ale určite to nebol môj posledný nákup od značky Makeup Revolution. Už sa úprimne neviem dočkať na ďalšie ich skvelé produkty a na ich slovenské zastúpenie.. Za málo peňazí, dostanete skutočne veľa muziky..

Ceny produktov, ich dostupnosť či ďalšie informácie o značke sa dozviete na ich oficiálnych stránkach: http://www.makeuprevolutionstore.com/

PS: Akurát som opäť raz nasadila Make-up Revolution na tvár a utekám ku kaderníčke po trochu väčšiu zmenu na hlave.. Sledujte môj instagram a určite budú čoskoro nejaké fotky! :-)


Aký produkt od Make-up Revolution Vás najviac zaujal?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Tvá objednávka vypadá skvěle, všechny věci se mi líbí a já už taky pokukovala po pár výrobcích a uvažovala jsem, že si je z UK objednám. Ale nakonec kamarádka jede do Británie, tak snad mi něco z MUR přiveze. Jen je škoda, že se ti ty tvářenky cestou zničily. :-/

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť