Nové prírastky do šatníka a šperkovnice

By Unknown - júna 16, 2014

Ahooojte! 

Musím sa Vám hneď na začiatku pochváliť.. Posledná skúška za mnou, z jedného z najhorších predmetov a výsledok? Za Á-čko! Určite viete, čo nasledovalo.. No predsa odmena za "tvrdú" drinu! :-) A keďže sa blížia ešte aj moje narodeniny a aj letná dovolenka, mala som teda celkom dosť veľkú motiváciu a chuť nakupovať... Nechcem však zdržovať zbytočnými "omáčkami", pretože aj tak to asi bude už dosť dlhé...

Tento prsteň som si zamilovala na prvý pohľad.. Zlatý otáznik ľahko skombinujem k väčšine oblečenia, nie je nejaký extrémne výrazný, ale zaujme.. Stál ma na ebayi nejaký dolár..



V poslednej dobe sa mi tiež podarilo kúpiť si dlhé čierne šaty (ktoré uvidíte nižšie) a mám predstavu, ako ich budem nosiť s klobúkom a dlhým zlatým náhrdelníkom.. Len bohužiaľ mojej predstave nevyhovovalo skoro nič, čo som našla, preto som si nakoniec objednala z ebayu niečo vzdialene podobné mojim predstavám.. Aspoň vyskúšam, ako to bude vyzerať (za dolár jeden? no nekúpte to! :-))



S kamarátkou sme sa dohodli, že dáme (po dlhej neznášanlivosti k ružovej) tejto farbe šancu.. Tak už mám ružovo-béžovú kabelku, ružové šaty, ružový opasok a k tomu všetkému som si objednala ešte aj ružový náramok... :-) Toľko ružovej spolu určite naraz nosiť nebudem, ale ružový náramok napríklad ku kabelke sa hodí...


Do kategórie šperky/doplnky môžeme zaradiť ešte aj kopec okuliarov, ktoré som si tento mesiac pokúpila. Kúpila som si hneď viac okuliarov.. Tieto letecké mi pristanú a k plavkám či do mora sú úplne dokonalé.. Jedny stáli okolo 2 dolárov, takže som si ich rovno objednala vo viacerých prevedeniach...





A po dlhej dobe som si kúpila okuliare aj v kamennom obchode, konkrétne v Lindexe. A na mňa vcelku dosť uletené. Skúšala som ich však z červeným rúžom a vyzerali dokonale.. Tak som proste neodolala ;-))


Ako som spomínala, mala som tento mesiac aj narodeniny. Preto rovno tieto extra dlhé prírastky rozšírim aj o darčeky. Jedným z darčekov bol aj tento náramok z Desigualu a naušnice zo Six..


Ďalším darčekom bol super extra huňatý župan na dlhé zimné večery k čaju (s rumom). Navyše je v úžasnej kawasaki zelenej (veľmi známy špecifický odtieň zelenej na motorkách značky Kawasaki).. Moje srdiečko po ňom už nejakú chvíľu pišťalo, ale jeho cena začína na 90 dolároch, čo mi už príde za župan kapánek dosť.. Ako darček sa mi to však jednoznačne trafilo do želaní.. :-)


A nemôžem zabudnúť aj na extra hebkú a obrovskú šatku, ktorú som dostala od kamarátky.. Presne ku kabelke, ktorú Vám predstavím nižšie.. :-)



Tento mesiac som prišla až k príliš veľa kabelkám na svoj vkus. Vlastne na vkus hocikoho je to asi veľa kabeliek. Sama som si kúpila dve a jednu som si vybrala k narodeninám ako darček. A práve tou darčekovou kabelkou sa začalo zahŕňanie ružovej do môjho šatníka. Jediné, čo ma mrzí, že nie je na fotkách príliš fotogenická. Naživo má omnoho krajšiu farbu i tvar. Na druhú stranu je asi dôležitejšie ako vyzerá naživo ako na fotkách. Vyberali sme ju spolu s priateľom a "donútil" ma kúpiť si k nej okrem béžového opasku aj ten zlatý..







Ďalšiu kabelku som našla čistou náhodou. Šli sme nakúpiť potraviny a pri letmom pohľade som v F&F oddelení videla nádhernú krémovo-zelenú kabelku a krémovo-zelené lodičky. Kabelka stála tuším 12€, topánky si už presne nepamätám, ale boli drahšie (stále nič závratne drahé).. A príjemne ma prekvapili svojou kvalitou, farbou aj pohodlnosťou..






Posledná kabelka bola ďalší spontánny nákup. Opäť raz som bola v outlete vo Voderadoch, tentokrát ani nie tak na nákupoch ako skôr doprovod. A keď som už-už vychádzala z Marca Picarda, tak som našla úplne božskú listovú kabelku v mentolovej farbe a vo veľmi zaujímavom prevedení. Picard je asi mojou najväčšou srdcovkou, čo sa kabeliek týka, takže o to ťažšie sa odolávalo.. Až som neodolala :)





Keďže sa blíži leto a koncom júna idem na dovolenku, nové plavky som nemohla vynechať. Prvýkrát som si skúsila objednať plavky z ebayu a musím ich teda pochváliť.. Oboje mi sedia veľkosťou a sú z veľmi príjemného materiálu.. :-)
Prvé z plaviek Vám pre porovnanie dám aj na ilustračnom obrázku z ebayu aj na obrázku, ktorý som odfotila ja.. Žltú farbu zbožňujem a konečne som si v tejto farbe kúpila aj plavky. Na opálenej pokožke budú vyzerať dokonale!



Druhé z plaviek sú na štýl plaviek Victoria´s Secret. Musím sa priznať, že nikdy som nebola nejakým fanúšikom vzorovaných plaviek. Vždy som si kupovala skôr plavky jednofarebné, strihovo podobné tým žltým, ktoré sú vyššie.. Už dva roky však zháňam biele plavky a keď som videla tieto.. (áno, stále ten istý príbeh, neodolala som.. :-))



Pred dovolenkou som vyhlásila aj každoročný hon na letné šaty. A tentokrát som sa rozhodla skôr hľadať farby ako hocičo iné. Ospravedlňte moje občasné priblblé výrazy. Bola som v tej kabínke asi hodinu a vyskúšala som snáď polovicu Terranovy. Prišla som totiž na to, že tie ich veľmi tenké a ľahké materiály sú pre letné šaty to pravé..

Ku kabelke...

Nakoniec som si ich kúpila aj v bielej.. :-) 

Niečo športovejšie aj k teniskám. Bohužiaľ nemali farebnejšiu kombináciu..
Ešte som si kúpila neónovo zelené šaty s trištvrťovým rukávom, len v nich nemám fotku. Takto nejako vyzerajú - obyčajný jednoduchý rovný strih, len na mojich je trištvrťový rukáv a majú hlbší výstrih.

Zdroj: www.google.com
A ešte jedny dlhé čierne obyčajné šaty. V inej farbe okrem teplákovej ich nemali, takže mi opäť moja predstava o farbách nie tak celkom vyšla.. Kupovala som ich však z H&M, nestáli veľa a sú z veľmi príjemného materiálu. Vyzerajú veľmi podobne ako tie na obrázku, podobraté pod prsiami a so špagetovými ramienkami.


Posledné šaty sú zároveň najmladšie (kupovala som si ich v sobotu). Sú modré a opäť podobné ako tie na obrázku nižšie. Len tie moje sú z bavlny a majú hrubšiu gumu miesto opasku priamo na šatách. Bohužiaľ aj keď sú z H&M, tak presnú fotku som nikde nenašla..


Tento rok som podľahla aj jarným výpredajom a kúpila som si koženkovú bundu, dvoje dlhé nohavice, riflové tenisky Lee Cooper a sveter.. Komické na tom je len to, že deň po kúpe sa oteplilo na 34°C. Takže veci odkladám do skrine a budem sa tešiť na september či október, keď ich znovuobjavím.. :-)

Zdroj: ebay.com
(už ho mám aj v krémovej a mohli ste ho vidieť v predchádzajúcich nákupoch)


 

Pokračovanie nabudúce, konečne sa dostanem hlavne ku kozmetike.. A že teda som jej tiež v poslednej dobe nakúpila dosť. Dokonca som sa pri návšteve kamarátky zamotala aj v Sephore, odkiaľ som samozrejme neodišla s prázdnou.. :-) Čakať dlho ale nebudete, už zajtra sa môžete tešiť na kozmetické prírastky..


Čo si pred letnou dovolenkou potrebujete nakúpiť Vy?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Gratuluji ke zkoušce a užívej si prázdniny :) Ten prstýnek je originální :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť