LOOKFANTASTIC : Beauty Box November 2015

By Unknown - novembra 29, 2015

Ahojte!

Ak sledujete môj blog dlhšie, tak ste asi postrehli, že som boxíkový fanatik. :-) Rada sa nechám prekvapiť a beriem to ako darček pre samú seba. Keď ešte existoval Ladybox, objednávala som si ho pomerne často. Bohužiaľ Ladybox už neexistuje, memebox už nedoručuje celosvetovo, tak som hľadala, čo by som si vlastne mohla objednať. Voľba padla na známy lookfantastic, kde je teraz špeciálna edícia vianočných boxíkov - október, november a december. Ja som si objednala zatiaľ len ten novembrový. Tí z Vás, ktorí ma sledujú na facebooku či instagrame, už určite zaznamenali, že mi boxík konečne dorazil a aby som ho mohla vôbec otvoriť, rozhodla som sa ho pre Vás nafotiť na blog.



K novembrovému boxíku bol ako darček REDKEN One United Multi-benefit Treatment (30ml), čo je sprej na vlasy s 25 benefitmi. Vlasy by mali byť po použití jemnejšie, tvarovateľnejšie, nemali by počas dňa zelektrizovať a obmedzuje sa riziko poškodenia počas česania alebo ďalších úprav. Podľa recenzií, ktoré som čítala by to mal byť taký malý zázrak na vlasy, tak som veľmi zvedavá. Značku REDKEN, ktorá predáva produkty z oblasti vlasovej kozmetiky a stylingu, poznám, ale zatiaľ som od nich nič neskúšala



Samotný boxík bol veľmi pekne zabalený, krabička mi napríklad oproti Ladyboxu príde väčšia a pevnejšia. Navyše dizajn vianočnej "limitky" boxíkov sa podľa mňa veľmi podaril, pôsobí luxusne a decentne. Nehanbila by som sa ho ani darovať niekomu pod stromček. :-)



Po otvorení boxu a baliaceho papiera bol hneď na vrchu popis produktov v podobe veľmi štýlového časopisu. Je to ďalší z podarených detailov celého boxíku.


Prvým produktom z časopisu bol rúž značky Bellapiere Mineral Lipstick v odtieni Ruby Red. Je to vlastne "hero product" celého boxu, obsahuje prírodné vosky, minerálne pigmenty, antioxidanty, vitamín C aj E. Mal by zjemňovať a ochraňovať pery aj pred slnečným žiarením. Zároveň by mali minerálne pigmenty poskytnúť dlhotrvajúcu farbu. Značku Bellapiere taktiež poznám a už som po nejakých veciach aj pokukovala, takže som na rúž veeeeľmi zvedavá...


Ďalším produktom je Korres Guava Shower Gel (40ml), ktorý je krémovo-penový s dlhotrvajúcim hydratačným efektom a výťažkami z tropického ovocia. Obsahuje veľa vitamínov, enzýmov aj antioxidantov a obnovuje tak imunitu pokožky a zároveň zabraňuje prejavom starnutia. Od KORRES som už mala nejaké vzorky, ale zatiaľ si ma táto značka príliš nezískala a jej produkty ma nezaujali. Uvidíme, aký bude tento sprchový gél. 


V boxíku sa tiež nachádzal aj Ole Hendriksen Empower Foaming Milk Cleanser, ktorý by mal slúžiť na odstraňovanie nečistôt a makeupu. Hydratuje pleť, zabraňuje jej poškodeniu voľnými radikálmi, zjemňuje a vyživuje pokožku. Zložku empower majú patentovanú a mala by pokožku hydratovať bez jej zaťaženia. Priznávam bez mučenia, že značka Ole Hendriksen mi nič nehovorila. :-) Možno je to sčasti aj preto, že sa dosť zameriavajú na anti-ageing kozmetiku, ktorú zatiaľ našťastie používať nemusím. Každopádne majú veľmi pekný dizajn produktov, ktoré by mali byť pomerne inovatívne a mali by obsahovať veľa prírodných zložiek.



Ďalší produkt je asi jediný, na ktorého testovanie sa úplne neteším. Nemám tieto lesky na pery/rúže/lícenky príliš rada. Jedná sa o Dr. PawPaw Tinted Ultimate Red Balm. Je to limitovaná vianočná edícia, obsahuje prírodné ingrediencie (napríklad olivový či aloe vera olej), mal by prirodzene liečiť, farbiť a vyživovať. Ako som už spomínala, jeho využitie je pomerne široké - na pery, lícne kosti aj na celkové zakončenie "looku". Táto značka bola ďalšou veľkou neznámou a ako som vygooglila, zaoberá sa len predajom balzámov so všestranným využitím.


Naopak zaujímavým produktom pre mňa je REN V-Cense Youth Vitality Day Cream. Hydratuje, eliminuje známky starnutia a chráni pokožku pred voľnými radikálmi. Dodá pokožke energiu a elasticitu. Od značky REN som chcela skúsiť niečo už dlhšiu dobu. Ponúkajú najmä produkty z oblasti starostlivosti o pokožku tela aj tváre. Keď som bola "mladšia" (mala som asi 15-16) používala som kozmetiku od REN v boji proti akné a musím sa priznať, že celkom úspešne. 


Úplne posledným produktom je KEBELO Enriching Masque, čo je opäť raz produkt i značka pre mňa neznáma. Maska by mala byť vhodná pre suché vlasy, ktoré hydratuje a dodá im lesk a jemnosť. Obsahuje veľa prírodných zložiek, napríklad arganový olej na obnovu vlasov. KEBELO by mala byť značka opäť sa zaoberajúca hlavne starostlivosťou o vlasy a styling, to je možno aj dôvod, prečo je pre mňa pomerne neznáma (bláznom do vlasovej kozmetiky som sa ešte nestala :-))


Celý box stál 20€ a doprava bola bezplatná. Vzhľadom na to, že len rúž značky Bellapiere stojí toľko, tak si myslím, že sa boxík za danú cenu oplatí. Navyše ma teší vyváženosť medzi produktami na vlasy, telo, pleť a dekoratívnou kozmetikou. Som rada, že som spoznala (alebo pri testovaní spoznám) ďalšie nové značky a rozšírila som si trošku obzory.. :-) Beauty Box od lookfantastic si určite objednám ešte niekedy znova..


Dúfam, že sa Vám článok páčil a dozvedeli ste sa možno i niečo nové o značkách, ktoré nie sú v našich končinách úplne bežné. Dajte mi určite dole vedieť, či ste tiež blázni do beauty boxov a aké ste doteraz skúšali.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Luxusně vypadající boxík. Kdyby takový byl i u nás .... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás teraz nemáme žiaden okrem dm boxov a food boxov... ešte že lookfantastic posiela aj k nám :-) Aspoň občas sa tak môžeme potešiť... :-)

      Odstrániť
  2. Tento vyzerá fajn,hlavne ten rúž! :) Ja som ho mala v septembri, článok tu http://lubezna.blogspot.sk/2015/10/lookfantastic-box.html a teda veľmi sa mi nepáčil, na to, že bol narodeninový! Čakala som niečo viac. Hlavne tam bolo toho veľa na pleť a žiadna dekoratívka, to ma asi sklamalo najviac :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čítala som podobné recenzie aj na októbrový boxík (vraj tam bola len starostlivosť o pleť a telo), takže o to viac ma potešila skutočne veľká vyváženosť toho boxu... :-) Tá narodeninová krabička vyzerá ale super, škoda, že aj obsah nie! :-)

      Odstrániť
  3. Ja bych rada si objednala vanocni tak uvidime.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť