Vyhlásenie víťaza giveaway

By Unknown - februára 01, 2014

Na začiatok sa Vám chcem všetkým veľmi poďakovať! Som skutočne rada, že sa Vás zapojilo do giveaway až toľko (dokopy 35) a ďakujem Vám za všetky Vaše rady/postrehy k blogu. Keď budem mať viac času, určite si ich všetky ešte raz v kľude prejdem a zamyslím sa nad nimi. A mnohé z pripomienok by som rada aj nejako riešila (stmavila blog, pridala diy apod.). Budem rada, ak sa mi podarí spraviť môj blog čo najpríjemnejším a najkrajším miestom pre Vás aj pre mňa :-)

Ale vráťme sa späť k pointe tohto článku. A síce k losovaniu víťaza tohto náhrdelníka a tieňov..


Ako ste si už mohli všimnúť pri losovaní predchádzajúcej giveaway, uprednostňujem skôr realitu pred náhodnými číslami :-) Preto som všetkých 35 súťažiacich prepísala na papieriky. Vopred sa ospravedlňujem za nejaké chyby v interpunkcií, do komentárov ste častokrát totiž písali bez interpunkcie.. :-)




Ďalej som lístky zložila a pripravila som si nádobu, aby som ich mala v čom zamiešať. Musím sa priznať, že milujem, ako krásne farebné sú :-)



A teraz už len miešame, miešame a miešame :-)




Všetko je riadne napísané, skontrolované, odfotené... Už je teda čas na vytiahnutie víťaza. :-)


A víťazom sa stáva Julinka Dreams! Ktorej týmto zo srdca gratulujem a čo najskôr jej pošlem výhru :-)


Keďže týmto dňom začína február, mesiac v ktorom sa oslavuje Sviatok zamilovaných, rozhodla som sa pripraviť niečo špeciálne aj pre môj blog. Aby ste ma zle nepochopili, nechcem robiť tipy na miesto, kam ísť či tipy na darčeky pre Vás či pre Vašu drahú polovičku. Myslím, že niečoho takého už je na všetkých blogoch pomerne dosť (dneska som v bloglovin pomaly nevedela nájsť článok, ktorý by neobsahoval práve nejaké takéto tipy). :-) Takže už čoskoro sa môžete tešiť na to, čo vymyslím. Dúfam, že sa Vám to bude páčiť :-)

Nakoniec ešte raz gratulujem Julinke k výhre!


  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Teda, tenhle článek jsi připravila opravdu napínavý! :D Plno fotek, jméno až na konci... o to větší bylo napětí, když mé jméno bylo také na modrém lístečku... :D

    Gratuluji vítězce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jeej moje meno tam bolo :D ale stastie sa mozno usmeje nabuduce :) gratulujem vitazke !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ah, tie farby. :) Veľmi pekne si to všetko zladila. :D :)
    A víťazke gratulujem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jů, ty jsi mě napsala na růžový lísteček♥ děkuji :) Gratulace vítězkám .)

    OdpovedaťOdstrániť