Sleekománia

By Unknown - februára 09, 2014

Pre začiatok je dobré povedať, že som nikdy neskúšala žiadne produkty od Sleek. A musím podotknúť, že ani som nejako netúžila skúšať nejaké produkty od Sleek. Áno, paletky Vintage Romance či Oh So Special som registrovala, ale nikdy som to bližšie neskúmala (nepozerala som swatche či recenzie na blogoch). Keď som však "nedopatrením" klikla na ebayi na paletky od Sleeku, ktoré mali za dobré ceny a v mnohých prevedeniach, musela som si o tom zistiť niečo viac :-) Zavítala som preto na stránky Sleeku, kde som sa dozvedela o prvej limitovanej edícií pre rok 2014. Táto edícia obsahuje dve sady líceniek a naprosto dokonalé zlúčenie farieb v paletke Garden of Eden. Nie som príliš zaťažená na lícenky, pretože mám pomerne výrazné lícne kosti aj bez nich a preto si vystačím s trochou bronzeru. Prečo si však nekúpiť paletku? Sekundu na to už som klikala na rôzne blogy, hľadala swatche a názory. A to ma už len utvrdilo v tom, že tú paletku mať proste musím :-)

Paletky líceniek 2014


Popis paletky od výrobcu:

"Beauty brand Sleek MakeUp has announced the new Garden of Eden i-Divine Palette which is set to launch in February 2014. The new Garden of Eden i-Divine Palette delivers 12 high pigmented eye shadows, with shades including dusky purples, earthy browns and organic greens, with names including Paradise On Earth, Eve’s Kiss and Gates Of Eden. The new palette is launching in limited edition snake print packaging, priced at £7.99"

Linky na recenzie, ktoré má presvedčili ku kúpe sú tu a tu. A konečne teda aj fotka paletky samotnej. No nie je úžasná? :-)


Chcela som si paletku pôvodne objednať priamo zo stránok Sleeku, kde vyjde na 7,99€ a všetky ostatné paletky tam majú za 9,99€, poštovné vychádzalo dobre (bez sledovania 2,50€, so sledovaním niečo okolo 10€), ale nakoniec ma odradil platobný portál, ktorý nepoznám a fakt, že by môj balíček prísť nemusel a peniaze by tiež mohli zostať niekde v zahraničí. Nie je to veľká suma, ale radšej som priplatila 2€ na ebayi, kde viem, že v prípade neobdržania balíku či fake-u mi buď samotný seller alebo ebay vrátia peniaze :-) Istota je hold istota a tá suma sa príliš nelíšila. Ak však máte skúsenosti s eshopom Sleek (http://www.sleekmakeup.com/) budem rada, ak mi dáte vedieť, či šlo všetko hladko :-)

Zvažujem kúpu ešte troch paletiek od Sleeku. Budem rada, ak mi pomôžete vybrať a ak mi aj napíšete nejaké osobné dojmy a skúsenosti s paletkami, ak ich máte :-)

Sleek I-divine Palette - Showstoppers 



Sleek I-divine Palette - Oh So Special



Sleek I-divine Palette - Vintage Romance




Máte nejaké výrobky od Sleek (paletky, lícenky..)?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov