Čím sa môžete potešiť na Valentína?

By Unknown - februára 03, 2014

Ako som spomínala už pri vyhlasovaní giveaway aj pri poslednom tagu, ktorý som písala, nechcem Vám dávať rady, čo môžete kúpiť svojej polovičke, alebo čo Vaša polovička môže kúpiť Vám.

Ale myslím si, že žena by mala v prvom rade milovať seba samú a rozmaznávať sa (kľudne maličkosťami). Až tak môže mať dostatok lásky pre ostatných vo svojom živote. Možno si poviete, že je to egoistické či sebecké. Nemyslím si však, že by to tak bolo. Mám zdravé sebavedomie, mám rada seba samú.. A verte či nie, tiež mi chvíľu trvalo, kým som to sebavedomie a lásku k sebe samej našla.. :-) Teraz sa však poďme pozrieť, čím teda môžete samú seba rozmaznávať...

1. Etude House - lícenka (zo série Etoinette)
Musím k tomu vôbec písať, prečo ju zbožňujem? :-) Pôsobí luxusne starodávne, má krásne chlpatý aplikátor a miesto obyčajných guličiek v nej nájdete krásne roztomilé srdiečka. Dostupná je v dvoch farbách - v ružovej a oranžovej. Kúpiť si ju môžete tu.



2. Etude House - Highlighter (z edície Etoinette)
Platí to isté, čo pri predchádzajúcom produkte. Vyzerajú úplne identicky a líšia sa len farbou srdiečok. Tento rozjasňovač viete kúpiť tu.


3. Holika Holika - Heartful Silky Lipstick
Rovnako ako asi pri všetkom, čo bude na zozname. Je to proste strašne roztomilé! To samotné je už pre mňa dobrý dôvod na kúpu. Ak by však niekto potreboval aj iný dôvod, tak tu je recenzia na dva odtiene. Rúž je dostupný v ôsmich odtieňoch a kúpiť si ho môžete tu.


4. Holika Holika - Love Fantasy Blusher
Roztomilá tvárenka, dostupná v rôznych farbách a v krásnom balení. Neviem ako je to možné, ale čo sa týka balenia kórejskej kozmetiky, tak u mňa konkrétne dosť bodujú. Navyše sú ich produkty lacné v pomere s kvalitou.. :-) Túto tvárenku si môžete kúpiť tu. Ten istý seller má aj ostatné odtiene.



5. Kozmetické štetce
Keď som ich prvýkrát videla, nemohla som tomu uveriť. Majú štetinky do tvaru srdca! :-) Absolútne chlpato chutné, neviem však, ako veľmi použiteľné. Kúpite tu.


V prípade, že by ste dávali prednosť skôr ružovo-ružovým (na mňa to je už trošku príliš "sladké"), tak tie viete kúpiť tu.


6. Etude House - Look At My Eyes
Podobné tiene som si už objednávala. Len z ich limitky XoXo Minnie a v iných farbách. Tieto vyzerajú rovnako úžasne a majú krásnu potlač. Keď mi moje tiene dorazia, určite sa môžete tešiť na recenziu. Dovtedy si napríklad môžete kúpiť svoje vlastné tu.


7. Papieriky na zmatnenie pleti
Tie sa hodia asi vždy. Aspoň mne, nakoľko sa moja pleť behom dňa začína dosť lesknúť. A ešte keď sú v chutnom balení? Ťažko sa odoláva.. Kúpiť sa dajú tu.


8. Etude House - Play nail daily (lak na nechty)
Na laky na nechty som v poslednej dobe celkom dosť zaťažená. Preto keď som našla práve tento lak, nešlo to inak ako ho zaradiť do zoznamu. Pri obrázku určite pochopíte prečo :-) Kúpite ho tu.

9. Holika Holika - Dessert Time Lip Balm
Nakoniec to najchutnejšie. Balzám na pery vo veľmi chutnom balení v štyroch rôznych variantoch. Kúpiť si môžete tu.




To je zatiaľ asi všetko z mojich návrhov. :-) Stačí si už len vybrať a potešiť samú seba. Predsa len nikto iný s Vami nie je 24 hodín denne od začiatku do konca Vášho života len Vy samé.. :-)


Ktorý z produktov sa Vám páči najviac?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Krásne zpravovaný text a mne sa najviac páčili tie štetce a balzám na pery :) Asi si kúpim ten balzám, skvelý článok. :)
    http://thefreegirlinthewideworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Ak si ten balzám objednáš, určite daj vedieť, aký bol :-)

      Odstrániť