Aprílový Ladybox s odstupom času

By Unknown - mája 07, 2014

Prvá vlna recenzií aprílového ladyboxu už prešla a teraz nastal čas na recenzie trošku obšírnejšie ako "čo tam bolo" či "koľko tam bolo". Mne osobne viac vyhovuje písať už aj o tom, aké výrobky sú a čo sa mi na nich páči alebo nepáči. A teda že aprílový Ladybox sa mi trafil presne do vkusu. Dokonca ma donútil zmeniť moje návyky a porozhliadnuť sa aj po značkách, ktoré som do vydania aprílového ladyboxu nepoznala..



Krabička bola "obyčajná" a ružová, niektorým zákazníčkam ladyboxu vadilo, že rovnaká farba a typ krabičky už v Ladyboxe bol. Ja krabičku beriem len ako vkusné balenie kozmetických vychytávok vnútri. Úprimne, zatiaľ som si objednala "len" tri ladyboxi, pričom v ekoboxe nebola ani krabička. Mám ešte len dve krabičky a už teraz neviem, čo s nimi... :-)


Vnútro krabičky bolo super narvané skvelými produktami a novými značkami. Okrem produktov obsahoval aj letáčik na zľavu bb krémov. Ja ju určite nevyužijem, nakoľko na ebayi sú lacnejšie. Ale keby mal niekto záujem, kľudne ju využite. Platí do 31.8.2014 a kód na 15% zľavu je BBcream15. A stránka je bb-cream.cz :-)



Samozrejme nemohol chýbať ani typický list s popisom všetkých výrobkov, ich využitia a stránok, kde sa dajú kúpiť. Musím sa priznať, že prvýkrát som sa aj pozrela, kde si môžem niektoré produkty kúpiť..



Fennel - telový jogurt
Kokosový krémový dort, 300 g, plné balenie



Milujem ho! Bola to láska na prvý pohľad (čuch). Vonia úplne nádherne po kokose a jeho konzistencia je skutočne taká, ako názov hovorí. Jogurtová. Síce zo začiatku vyzerá ako želatínový jogurt, ale za to sa skvele rozotiera a rýchlo vsiakne. Čo je pre mňa neoceniteľná výhoda, nakoľko nemám rada na telových "mazadlách" práve to, že po nich zostanete mastné a trvá, kým sa vsiaknu. Pri tomto jogurte to nehrozí. Mám ho asi týždeň a už som stihla štvrtinu minúť. Mažem sa ním snáď trikrát denne, pretože sa nedá ho nepoužívať. Krásne po ňom voniate ešte dlhú dobu (asi dve hodiny po "namazaní" sa ma pýtali, čím to tak krásne voniam). Už som sa porozhliadla po ďalších vôňach jogurtu ale aj po telových maslách tejto značky. Určite o tejto značke nepočujete u mňa na blogu po prvýkrát. 




 

SKIN79 - BB cream
Silky Green, Moisturizing Purple, 5g, cestovné balenie


Jediná vec z Ladyboxu, ktorú som neskúšala. Mám na to dva dôvody. Zelený bb krém je na mňa proste príšerne biely a vyzerala by som s ním ako omietka. Fialový bb krém má už správnejšiu farbu, ale napíšem Vám o ňom až spoločne s oranžovým bb krémom od SKIN79. Zatiaľ sa preto môžete kochať len fotkami, popismi a swatchmi... :-)






Colgate - Max White One Optic
50 ml, plné balenie


Pri tejto časti ladyboxu neviem, čo vlastne mám písať. To, že tam bola pasta mi nevadí. Používam bieliace pasty, ale pravdepodobne by som si Colgate sama od seba nekúpila, takže ho aspoň vyskúšam. Má príjemnú mentolovú chuť (logicky, ako asi každá pasta). Čo sa týka bieliacich schopností, tak používam bieliace pasty od Vademecum, kde vidím výsledky už po 1-2 použitiach. Pri tejto paste od Colgate som, hmm, nevidela žiaden rozdiel.. Neviem, či si môžu zuby na bielenie zvyknúť a preto mi táto pasta od Colgate nezaberá, ale to je asi jedno. Hlavné je, že ja by som si ju znova nekúpila a že podľa mňa existujú lepšie bieliace pasty.. :-)


LASplash Cosmetics - Chubby Twist
odtieň 03-poppy red, plné balenie


Ďalšia z mojich lások z aprílového ladyboxu. Po týchto chubby twistoch, lip crayonoch, no proste farbičkách na pery, som pokukovala už dlho. Vďaka ladyboxu som im prepadla. Odkedy som prvýkrát dala na pery chubby twist, tak som si stihla kúpiť jednu farbičku v drogérií a ďalších päť objednať. Hneď ako mi prišiel boxík (asi o 10 doobeda), tak som si natrela pery a ešte večer o 10 som sa jej nevedela zbaviť. Krásne hydratovala moje pery, odtieň sa mi veľmi páči a skvele sa nanáša. Kamarátka má fialový odtieň (neviem aké to je číslo) a s výdržou mala obdobný "problém". Nie a nie sa zmyť. :-) Po všetkých rúžoch s minimálnou výdržou je to príjemná zmena. Bola som odhodlaná objednať si ďalšie odtiene, keď farbičky pridá ladybox do svojho eshopu, ale trochu ma sklamalo, že sa naň nedajú využiť ladybox body. A 299 Kč za jednu "farbičku" mi príde vskutku dosť (pozn. pozerala som to teraz a už si viete na nákup pastelky uplatniť 99 ladybodov, asi objednávam :-)).. 




Alessandro - Pro White Original
7ml, vzorka


Úprimne som čakala farebný lak, ideálne ladiaci s farbičkou. Keď som po zverejnení nápovedy pozerala značku Alessandro, oslovilo ma z nej snáď tisíc iných lakov. Rôznych efektových, gélových a podobne. Škoda, že som nemala príležitosť vyskúšať nejaký takýto. Lak je však pekný, samozrejme biely a použila som ho už párkrát na nejaký farebný lak ako "rozžiarenie". So štetčekom sa mi manipulovalo dobre, akurát sa trochu zvláštne držal vzhľadom na tvar vrchnáku.



Na záver pohľad už len do prázdneho boxíku, ktorý mi tento mesiac skutočne ulahodil.. Aj napriek tomu však ďalší mesiac vynechám. Bola som nadšená z posledných dvoch boxíkov a myslím si, že do tretice by som už tak nadšená nebola.. :-)



Ako ste s výrobkami z aprílového ladyboxu spokojné Vy?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Já lituji že jsem si ho neobjednala :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť