Trochu oneskorene o vianočných darčekoch...

By Unknown - januára 02, 2014

Dlho som zvažovala, ako presne spraviť tento článok. Či tu zhrnúť aj vlastnosti produktov alebo tomu vyčleniť samostatné recenzie. Nakoniec som sa rozhodla zhrnúť moje vianočné darčeky (presnejšie časť z nich) vo fotoreportáži a postupne sa v ďalších článkoch zamerať na ich recenzovanie. Vzhľadom na to, že som tento rok musela byť extrémne poslušná, tak aj fotoreportáž bude pomerne dlhá...


Rada by som sa však ešte chvíľu povenovala značke Desigual. Do týchto Vianoc som od tejto značky nemala žiadny kus aj napriek tomu, že som sa bola na veci v predajni pozerať nespočetne veľakrát. A mala som na to viac dôvodov:

1. Kvalita oblečenia nie je vysoká (tričko sa po pár praniach zbavuje farby apod.) a cena je naopak prehnane vysoká.
2. Na Slovensku (a predpokladám, že aj v ČR) je táto značka považovaná pomaly za "vrchol extravagancie", a preto ju môžete vidieť na všetkých úradníčkach verejnej správy, ktoré "sú  desigual" od hlavy až po päty.
3. Táto značka má veci, ktoré sa mi buď veľmi páčia, alebo také, ktoré by som si na seba nedala ani zadarmo.

A prečo som teda aj napriek týmto dôvodom poprosila Ježiška (priateľa) o darčeky od Desigualu? Pretože som našla veci, ktoré sa mi páčia (hnedý kabátik som zháňala dlho po outletoch) a s hnedou kabelkou to bola láska na prvý pohľad. Navyše priateľ objednával/dražil na ebayi, odkiaľ ho vyšli všetky kúsky tretinovú cenu (alebo aj menej).

Som človek, ktorý miluje farby a ich kombinácie. Ale netreba nič preháňať. Aj Desigual sa dá nosiť vkusne, len to nemôžete príliš prekombinovať (ako to často na Slovensku vídam)... A za extravaganciu to prosím nepovažujte. Nie je to extravagantné, je to farebné! :-)





















Tu by som sa ešte zastavila a chcela by som Vám povedať o mojej závislosti na hebkých teplých dekách. Milujem deky! A aj keď už mám doma 3 a táto na obrázku je už 4., vždy v predajni s nábytkom/doplnkami hľadám najskôr deky. Vyhrávajú tie najteplejšie a hlavne najjemnejšie. A táto, ktorú som dostala na Vianoce, je absolútnym víťazom všetkých diek, ktoré som kedy videla alebo skúsila.. Už ju nikdy nepustím z rúk!

Ilustračné foto
Najkrajším tohtoročným darčekom však pre mňa je blog a Váš záujem oň. Práve dnes som totiž dosiahla 1000 návštev na blogu! Čo je za mesiac celkom slušné číslo.. Veľmi pekne Vám ďakujem a dúfam, že ma budete sledovať aj ďalej. :-)

Čo ste dostali na Vianoce Vy?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Jééé aj ja som dostala Nude od Rihanny !! :3 Podľa mňa strašne krásna vôňa,veľmi sa mi páči :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je veľmi pekná a páči sa mi, že to bolo všetko v obrovskej krabici :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kráásne veci ;)
    http://alexxieofficial.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť