Rajčinový zázrak

By Unknown - januára 04, 2014

Je veľa ľudí, ktorí nemajú radi rajčiny. Alebo možno nie je a len ja sa pohybujem v takých antirajčinových kruhoch :-) Každopádne ďalej môžu čítať aj tí, ktorým vadí vôňa rajčín, semiačka v rajčinách, príchuť rajčín či ďalšie vlastnosti tejto zeleniny. Dnes totiž budem hovoriť o produkte, ktorý som si nedávno kúpila z ebay. Jedná sa o kórejskú kozmetiku značky Tony Moly, presnejšie o Tomatox. A tu sa dostávam k celej pointe s rajčinami. Krém obsahuje veľa výťažkov z rajčín a rajčinovej vody a samotný obal je tak trochu dosť rajčinový :-)




O značke..
Značka Tony Moly je pomerne známa a rozšírená značka. Len nie u nás :-) Značka vznikla v roku 2006 v Južnej Kórei a už v roku 2010 otvárala svoj 200tý obchod. V roku 2011 už otvárali 300tý obchod a najnovšie v roku 2013 otvárali svoje prvé dva obchody aj v Rusku.
Tony Moly je kombinácia dvoch slov tony (štýlový) a moly (niečo zabaliť). Spolu teda Tony  Moly v preklade znamená "miesto, kde Vám zabalia štýl). Produkty s vysokou kvalitou a štýlovým obalom sú výsledkom nespočetného množstva výskumov a vývoja, s cieľom uspokojiť požiadavky moderných kupujúcich dnešnej doby. Táto kozmetika vyhrala aj množstvo cien a na zahraničných blogoch môžete vidieť kopec kladných ohlasov a recenzií.


Všeobecne o Tomatoxe..
Zloženie produktu môžete vidieť nižšie na fotke, tak isto ako aj návod na použitie:
1. Vyčistíte a usušíte si pleť
2. Nanesiete masku a 1-2 minúty masírujete.
3. Necháte pôsobiť na tvári 5-10 minút.
4. Jemne zmyjete masku.
5. Tešíte sa z úžasných výsledkov!
Tohto produktu bolo v roku 2012 predaných viac ako milión kusov. Celkom dobrý argument, prečo si Tomatox kúpiť :-)




Moje skúsenosti..
Takže najskôr dodanie. Objednávala som medzi Vianocami z Južnej Kórei a na moje prekvapenie tu zásielka bola za asi 12 dní aj s tromi vzorkami kórejskej kozmetiky navyše (na obrázkoch môžete vidieť len dve, jednu som už vyskúšala). Balenie Tomatoxu je úplne úžasné! Samozrejme, videla som ho na fotkách už predtým, ale... naživo je ešte krajšie! :-) Po otvorení ma prekvapila úžasná vôňa, ktorá mi ani zďaleka nepripomína rajčiny. Je svieža a veľmi ľahká. A tu sa dostávame k spôsobu nanášania, ktorý nie je síce zložitý, ale je potrebné ho dodržať. Inak sa nedostavia správne výsledky.










Výsledok..
Milujem tento produkt! Po asi týždňovom denno-dennom používaní je moja pleť žiarivejšia a menej náchylná na upchávanie pórov. Samozrejme, výsledky nie sú také, aké ukazuje na fotkách výrobca.. Ale aj napriek tomu som ešte po týždennom používaní nedosiahla takéto výsledky pri žiadnom produkte :-)

Skúšali ste už masku Tomatox od Tony Moly?

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov