Moja obľúbená youtuberka..

By Unknown - januára 08, 2014

Mám rada, keď sú blogerky uvoľnené a na nič sa nehrajú. A presne toto zvláda Michelle Phan úplne úžasne. Jej videá sú zmysluplné a nesilené, tagy sú vtipné a najnovšie sa jej už konečne podarilo rozbehnúť aj vlastnú kozmetickú značku.



Musím sa priznať, že Michelle nesledujem dlho. Objavila som ju tak 2-3 mesiace dozadu, keď som hľadala líčenie na Prohibition Party v štýle 20. rokov. Tým videom si ma získala. Nebolo to len o líčení, ale malo to príbeh. Srdce. A úžasnú hudbu a strih. Úžasne nahovorený komentár ani nezmieňujem. Myslím, že kopec youtuberiek by si z nej malo brať príklad, že videá sa dajú robiť aj pekelne zaujímavo.



Doslova som všetky jej videá "zhltla". Čo sa týka tagov, to ani nehovorím. Zaslúžene má za sebou také veľké publikum a množstvo fanúšikov. Okrem "skrášlovania sa" ju môžete vidieť v hromade videí nenalíčenú, s hororovým make-upom na Halloween alebo úplne prirodzenú v rôznych tagoch. Zaujímavé je aj video, kde vysvetľuje ako pekne a prirodzene chodiť na vysokých podpätkoch. Odporúčam toto video dopozerať do konca :-)



Ako som už spomínala vyššie, Michelle to pred piatimi mesiacmi dotiahla aj k vlastnej značke a vymyslela zaujímavú paletku, ktorá je vždy zameraná na určitú príležitosť (párty, rande, práca atď.) a obsahuje okrem tieňov aj lícenku, lesk atď. Ku všetkým paletkám má samozrejme vytvorené aj rôzne variácie líčení, ktoré zverejňuje na stránke svojej kozmetiky. Viac o jej značke sa môžete dozvedieť na nasledujúcom videu alebo na stránkach jej kozmetiky tu.



Už si na paletky brúsim zuby a teším sa, keď budem mať príležitosť nejakú vyskúšať. Bohužiaľ, z jej stránok sa dá kozmetika objednávať len do Ameriky, ale našla som nejaké menšie paletky na ebay. Takže asi najskôr skúsim niečo také :-)

Poznáte Michelle Phan? Aká je Vaša obľúbená youtuberka?


  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Poznám, milujem, obdivujem. Pozerám ju už vyše roka a neustále sa teším ked pridá nové video . :)
    http://caramaryl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám najradšej Carli Bybel a potom ešte aj SMLx0 :)


    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť