95% prírodných látok = 95% spokojnosť?

By Unknown - januára 26, 2014

Dnes mám pre Vás len veľmi rýchly príspevok. V pondelok ma čaká posledná skúška, takže som zahrabaná v deke s knižkami a teplým čajíkom. V tejto zime je to však skvelá a pohodlná možnosť (včera bolo v Bratislave -13°C!!)...

Nedávno som pri nákupe v DM objavila penu na holenie od Balea, ktorá ma hneď zaujala číslom 95 na obale. Toto číslo má vyjadrovať percentuálny počet prírodných látok, ktoré sú obsahom tejto peny na holenie. Samozrejme je aj bez parabénov, silikónov, minerálnych olejov a farbív. Nechala som sa teda presvedčiť zložením a už som ju mala v košíku.




Musím sa Vám priznať, že peny na holenie nepoužívam. Prišlo mi to zbytočné a tak trochu "strata času". Navyše mám pomerne citlivú pokožku na nohách a všetky peny na holenie mi pokožku nôh strašne dráždili. Ale táto pena ma presvedčila o tom, že má zmysel ju používať. Balenie je klasické, také, na aké sme zvyknutí asi u väčšiny produktov od Balea. Čo sa týka ceny, nespomeniem si, koľko táto pena presne stála, ale drahá určite nebola :-) Po otvorení musím skonštatovať, že vonia úúúplne nádherne. Jemne a prirodzene. Asi dva alebo trikrát som si k nej musela poriadne pričuchnúť, kým som bola schopná oholiť si nohy :-)


Po použití tejto peny sú moje nohy aj po oholení krásne hebké a tento pocit vydrží ešte ďalších pár dní. Chĺpky mi nezarastajú (čo sa mi stáva celkom často) a nohy zostanú krásne hydratované a voňavé. Je pre mňa obrovskou výhrou, že som našla túto penu...


Pýtate sa, prečo teda nie som spokojná na 100%?
Pretože jediné, čo mi na tejto pene vadí, je dosť zvláštna aplikácia. Niekedy pení, inokedy zase nepení. Zatiaľ sa mi nezadarilo nájsť v tom nejaký systém..


Používate peny na holenie? 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Skvelý článok :)) Toto si musím kúpiť :) Mám totiž aj bez holenia dosť suché a drsné nohy :D
    L a - S i s s i

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto som skúšala, no nebola som až tak nadšená, čakala som, že moje nohy nebudú po holení tak suché, ale nestalo sa tak. Drahé to však nebolo a bola to príjemná zmena, okrem toho Balei v oblasti depilačnej kozmetiky skutočne dôverujem a nepoznám nič lepšie.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť