SKÚŠAM: BRANDNOOZ Box Február 2015

By Unknown - marca 12, 2015

Ahoooojte!

Kým sa dostanem k pointe celého tohto článku, musím sa Vám s niečím priznať. V poslednej dobe nemám vôbec chuť písať články na blog. Nie je to len mojím "zaľúbením" sa do YouTube a kamery, ale keď presedíte celé dni nad notebookom kvôli práci a zvyšok dňa presedíte nad notebookom kvôli škole (bakalárke a úlohám), tak proste nemáte najmenšiu chuť do toho notebooku pozerať ďalej. Samozrejme aj video musím upravovať na notebooku, ale je tu hlavne ten čas chystania všetkých vecí, kamery, seba, prostredia... Čas, kedy sa od notebooku môžem KONEČNE vzdialiť! :-) Chystanie článku okrem fotenia fotiek sa prevažne odohráva hlavne na notebooku. Úprava fotiek, ich nahranie, napísanie článku (pár krát si ten článok po sebe musíte aj prečítať).. Na to proste v poslednej dobe pod vplyvom okolností príliš veľa chuti nemám. Dúfam, že to pochopíte. Predpokladám, že keď mi skončí toto trošku hektickejšie obdobie, tak budem opäť plná elánu a chuti nielen na točenia videí, ale aj do písania článkov! :-)
Poďme ale späť k samotnému článku. Brandnooz box mnohým z Vás predstavovať nemusím, ale kto by tento boxík náhodou nepoznal, tak sa jedná o potravinový boxík. Každý mesiac vďaka tomuto boxu môžete byť zásobovaní novinkami z oblasti nápojov a potravín. Keďže mám rada nielen kozmetické boxíky, tak som ho hold musela skúsiť! 


Pôvodne som chcela celý unboxing natočiť ako video, ale keďže to bol náš prvý box, tak sme proste nevydržali a chceli sme rýchlo vedieť, čo v ňom je...  Preto prosím odpustite aj niektore "unboxing" fotky. Fotila som to v rýchlosti, kým sme všetko začali chutnať.. :-)
Boxík po otvorení vyzeral ako na fotke nižšie. Prišiel aj list, kde boli všetky produkty popísané a všetko bolo zabalené v slame, aby sa nič pri preprave nezničilo.


Všetko "nepotrebné" ako slamu a papiere sme z boxíku vybrali a zostali nám tam tieto produkty, ktoré boli obsahom februárového boxu.


1. SERAF - Energy Drink, 34,90 Kč
Nakoľko vôbec energy drinky nepijeme, tak sa priateľ hneď pozeral na zloženie. To ho veľmi príjemne prekvapilo a v liste sme sa potom dočítali, že sa jedná hlavne o bylinné extrakty, zloženie neobsahuje zbytočnú chémiu a je konzervované len kyselinou citrónovou. Je to aj víťaz nejakej súťaže energy drinkov, kde obsadil prvé miesto ako "Prekvapenie roka". Veľmi nám chutil a určite si ho kúpim znova. Nemala som pocit, že by pôsobil až tak agresívne ako napríklad redbul (tzn. rozbušené srdce, silný nárast energie aj útlm), ale skôr postupne človeka prebudil. Nakoľko som bola skutočne unavená, tak môžem zhodnotiť, že ma veľmi dobre prebral a splnil, čo sľubuje.


2. Bertyčky syrové, 12,90 Kč
Nové syrové tyčinky, ktoré by mali byť bez zbytočných konzervantov a éčok. Úprimne tyčinky sú u mňa niečo ako tyčinky od Dre, preto som sa nejako nehrnula do ochutnávky a zatiaľ ich máme odložené pre návštevy či keď príde veľká "mlsná" (Češi vedia tak úžasne niektoré veci pomenovať, my tak výstižné názvy na kopec vecí nemáme).


3. Lipton Blueberry Muffin, 49,90 Kč
Tak tento Lipton som kedysi pila v inej príchuti na litre. Možno niekto budete poznať ich čajík (rovnaké balenie) Alpské bylinky (alebo tak nejako sa volá tá príchuť). Táto príchuť z boxu nádherne vonia po čučoriedkach a aj tak chutí. Čo ma prekvapilo, je tam skutočne cítiť aj ten muffin.


4. Kotányi - Tomato Mix, 19,90 Kč
Na moje veľké prekvapenie priateľa veľmi potešilo toto korenie. On je u nás ten kreatívny vo varení, ja som skôr cez to pečenie a zdravé veci. Takže som zvedavá, čo s tým vymyslí.


5. Tuty Krekry grahamové, 18 Kč
Opäť kategória vecí, čo nepapáme. Takže sme zatiaľ nechutnali a potešíme nejakú návštevu.. :-)


6. Kitl Syrob, mätový, 119 Kč
Tak presne toto bude božské do Mojita! :-) To bola asi moja prvá myšlienka, keď som videla tento sirup. Mal by byť vyrábaný za studena z čerstvých bylín a v bio kvalite. Mňam, mňam, bude to skvelé! A ten obal sa skutočne podaril..


7. Jumex mangový, 39 Kč
Exotický džús z manga. Viete, že mango milujem, takže strela do čierneho. Fľaša je navyše nejaká "stay cool", takže keď ju dáte vychladiť, asi tak vydrží dlho. A po vypití ju viete použiť znova na niečo iné.


8. Emco ovocné tyčinky grepové, 39,90 Kč
Tieto tyčinky obsahujú min. 40% ovocia a 30% ovsených vločiek. Musli a ovocné tyčinky mám rada. Grep príliš rada nemám. Výsledok? Spolu to nie je až tak zlé. Dochuť je síce trochu grepovo horká, ale nič extrémne. Viac by som ich ocenila asi v malinovej príchuti, takže sa po nich porozhliadnem v obchode.


Celý box stál 11,50€ a som veľmi spokojná a príjemne prekvapená. Už mám objednaný ďalší box pre nás s priateľom a ďalší na narodeniny ako darček.


Poznáte brandnooz box? Ako sa Vám páči februárové vydanie?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tak tento boxík som ešte neskúšala, ani o ňom nepočula :) Ja som zatiaľ vyskúšala len LadyBox, ktorý som dostala ako darček. Nápad sa mi veľmi páči, ale neviem, či by som práve "potravinový" skúsila. :D Síce niektoré vecičky vyzerajú zaujímavo, ale bála by som sa, že sa mi vôbec nebudú hodiť alebo sa mi netrafia do chute. Určite ale zaujímavý článok! :))

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Znám tento boxík, ale ještě jsem si ho neobjednávala :) furt váhám :) ale vidím, že tam jsou zajímavé věci :)

    jinak bych tě chtěla ještě pozvat ke mě na blog :) http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť