SKÚŠAM: Makeup Revolution - Scandalous Shade Lipstick

By Unknown - augusta 12, 2014

Ľudia sú známi tým, že porovnávajú. Porovnávajú, čo je lepšie a čo horšie, čo je chutnejšie a čo im naopak nechutí, čo má krajšiu farbu.. Je to pre nás prirodzené. Občas však nastane situácia, kedy sa porovnáva skutočne ťažko a kedy si vybrať lepšiu variantu jednoducho nevieme.. Podobne to dopadlo pri mojom testovaní kozmetiky od MUR (už si proste musím skrátiť to Makeup Revolution). Milujem očné tiene a najrôznejšie paletky, tie od menovanej značky sú kvalitatívne a farebne krásne. Ale ich rúže by som odvážne nazvala asi najlepšími z rúžov, ktoré som kedy vyskúšala.. Potom si vyberte, čo Vás ohromilo viac - či paletky alebo rúže... ;-)


Prišla som na zaujímavé zistenie. Keď som začala nosiť rúže, vyberala som si veľmi jemné a nude odtiene. Postupne som prešla k tým s fialovým, ružovým či ľahko červených až k úplne červenej. A teraz sa môj výber rozšíril na ešte "šialenejšie" a výraznejšie odtiene.. Práve preto som v MUR siahla do rady Scandalous Shade po dva krásne kúsky.

Makeup Revolution - Scandalous Shade, Depraved


Balenie je plastové, ale jedná sa opäť o veľmi kvalitný plast. Na konci nájdete aj farbu rúžu, takže pri hrabaní sa kozmetikou si nájdete svoj odtieň celkom rýchlo. Super je, že odtieň sa aj zhoduje s rúžom. Napríklad Catrice má rovnako farbu rúžu aj na balení, ale častokrát je tá farba úplne iná.


Rúž má veľmi ľahkú krémovú konzistenciu a nádherne vonia po nejakom oleji. Rada by som Vám povedala po akom, ale neviem si spomenúť. Poznám tú vôňu, je veľmi príjemná, ale neviem ju proste špecifikovať. Každopádne aj vďaka tomuto oleju je rúž úžasne hydratačný a aj po nejakej dobe stále krásne hydratuje pery a nevysuší ich. Výdrž je asi nejaké 3-4 hodiny a aj potom je stále na perách mierny nádych v danej farbe. Aj po jedení stále relatívne dobre drží.


Väčšinou keď je rúž hydratačný, tak jeho pigmentácia býva biedna. Tu to však neplatí. Farba je nádherná studená fialová, ktorá žiari už z diaľky. Ťažko je ju nemilovať! :-)


Make-up Revolution - Scandalous Shade, Crime


K baleniu som sa vyjadrila už vyššie. Je rovnaké aj pri tomto odtieni. Zabudla som len spomenúť, že priamo na balení nájdete aj zoznam ingrediencií, váhu či dátum spotreby.


Rovnako ako aj Depraved, tak aj Crime vonia nádherne po tej nešpecifikovateľnej vôni. A samozrejme hydratuje aj pár hodín vydrží. 


K pigmentácií nemám najmenšiu výhradu. Skôr naopak - je to momentálne môj letný obľúbenec. Nádherná trvácna ružová, ktorá navyše hydratuje? To je ako sen...





Aký je Vás najobľúbenejší letný rúž?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Rtěnky vypadají skvěle na to kolik stojí. Už se těším, až se kosmetika dostane i k nám :)

    Radu UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neuvěřitelně se těším až dorazí tato kosmetika k nám :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teda úžasné, také tyto odstíny chci, ale v nabídce je zatím nemajíííííí:(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ježisi kriste tie farby su dokonale...........

    OdpovedaťOdstrániť