Láska k značke..

By Unknown - augusta 01, 2014

Nikdy som nebola ten typ človeka, ktorý by mal obľúbenú značku. Áno, mám obľúbené produkty, ale nikdy to neprerástlo do toho štádia, že by som mala všetko od jednej značky alebo jednu značku preferovala. Aj keď mám obľúbený sprchový gél, telové mlieko, riasenku či tiene, neznamená to, že na iné značky zanevriem a budem si danú vec kupovať stále dookola od tej istej značky. Keď sa mi páči nejaká tvárenka či rúž, neznamená to, že aj ostatné produkty od danej značky či iné odtiene tváreniek budú dobré.. Podľa mňa neexistuje kozmetická značka, od ktorej by všetky produkty boli skvelé.. Čo sa týka lakov na nechty, vyskúšala som už ohromné kvantum značiek aj typov lakov. Doteraz som však nenašla lak, z ktorého by som si "sadla na zadok". Až donedávna. Navštívila som totižto prvýkrát MY tesco v Bratislave a dostala som sa do kontaktu s lakmi značky Flormar.



Kúpila som si hneď niekoľko lakov z rôznych edícií (supershine, supermatte, superneon..). A všetky sú rovnako skvelé! Vybrala som si 5 lakov, bohužiaľ ružový z nich som ešte nestihla vyskúšať, preto nebude zatiaľ ani v recenzií. Prevažne som vyberala letné farby, ktoré sa krásne hodia k opáleniu. Trošku ma mrzí, že Flormar pre svoje laky nemá nejaké skvelé názvy a miesto toho má len písmená a číslice. Ale čo už, vzhľadom na kvalitu laku si ich kľudne pomenujem aj sama...




Balenie týchto lakov je podľa mňa dokonale vymyslené. Veľmi ľahko odlíši práve laky Flormar od ostatných značiek. Balenie lakov SuperNeon sa trochu líši od ostatných, ktoré sú rovnaké, ale to mu neuberá na praktickosti.





Predĺžený uzáver lakov veľmi prakticky ukryje dlhý štetček, s ktorým sa skvele manipuluje a presne ním viete naniesť farbu na nechty.. Nemám rada mini laky práve z toho dôvodu, že štetček je prevažne hrozne malý a nepraktický. Potom ten lak môže byť aj najlepším lakom na svete, ale keď ho neviete dobre naniesť, tak si Vás nezíska..





No a nakoniec asi to najzaujímavejšie. Výdrž. Laky mi bez problému vydržia na nechtoch bez nejakých viditeľnejších opotrebení týždeň. A to je aj dôvod, prečo som týmto lakom prepadla. Nikdy sa mi nestalo, že by mi nejaký lak bez podlaku a nadlaku vydržal tak dlho. Stačili len dve vrstvy týchto lakov a už sú moje očakávania od lakov na nechty podstatne vyššie. Zatiaľ tieto očakávania spĺňa len Flormar.. :-)






Poznáte laky značky Flormar? Ako ste s nimi spokojní?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Laky na nehty od Flormar mám taky moc ráda, mám od nich 8 laků z různých edicí, objevila jsem je teda už dávno, ale tehdy jsem si z nich fakt sedla na zadek a dokoupila hned další :D.

    OdpovedaťOdstrániť