Nákupné novinky

By Unknown - apríla 23, 2014

Už celkom dlho tu neboli žiadne nové nákupy, preto som sa rozhodla, že to musím jednoznačne dobehnúť. A teda že je čo doháňať! Za posledných pár mesiacov som si toho pokúpila vcelku dosť. Či už kozmetiky, oblečenia či doplnkov. Predtým ako ma ukameňujete a označíte za naprostú shopoholičku, tak tieto nákupné novinky sú niektoré skutočne trebárs dva-tri mesiace staré a je toho veľa skôr na kvantitu (zas tak veľa to nestálo)... :-)



Najskôr musím spomenúť výpredaje v Auparku, ktoré tam každoročne bývajú (tuším sponzorované Evou alebo Emmou). Samozrejme sme sa s kamarátkou rozhodli, že musíme ísť nakupovať, keď už sú tam tie zľavy. Musím sa priznať, že už dopredu som vedela, čo vlastne odtiaľ chcem a kam chcem ísť. Navyše sme strategicky zvolili za nákupný deň štvrtok doobeda, kedy sa aj vyhneme všetkým davom nákupných maniačok. Podarilo sa a my sme si pekne v "klídku" a pohodičke nakúpili. Už vopred som si vyhliadla tieto krásne čižmičky v CCC, kde mali ešte aj 20% (alebo 30?) zľavu.. A dokonca som mala to šťastie, že mali posledný kus v mojej veľkosti! Tomu sa vraví sľubný začiatok nakupovania...

Zdroj: ccc.eu


No a ako inak, keď už som tam bola, prikúpila som si rovno trochu vyvýšené balerínky. Je to asi najvyšší podpätok, v akom sa mi ešte šoféruje pohodlne.. Tak nejak som sa rozhodla, že okrem hnedej a čiernej by som mala zaradiť do základov svojho botníka aj ďalšiu farbu - béžovú. Okrem nich tam mám samozrejme aj ďalšie topánky - žlté, červené, jeansové, mentolové a mnohé ďalšie farby. Všeobecne mám veľa topánok v mnohých farbách... :-))) 

Zdroj: ccc.eu

Ďalej sme navštívili Aldo, kde si kamarátka kúpila úplne dokonalú kabelku. Kto zháňate námornícku kabelku do cca.60€, tak určite navštívte Aldo :-) Ja som odtiaľ odchádzala len s veľkými naušnícami.. Taktiež som na ne mala asi 20% zľavu a ako hudobný nadšenec som im odolať nemohla (pre pochopenie - hrám na klavír, trochu na gitaru a najnovšie ma láka ukulele)... :-)


Potom už len Fann kvôli 30% zľave na Gosh. Vybrala som si navyše produkty, na ktoré zľava už bola predtým, takže konečná cena bola veľmi priaznivá :-) Konkrétne som si vybrala lak na nechty a rúž v tom istom odtieni...



To je z mojich auparkových nákupných dní všetko.. To však neznamená, že som nenakupovala predtým aj potom (vravela som, že je toho skutočne veľa).. Poďme teda v rýchlosti mrknúť elektroniku, ktorú som si kúpila v tejto odmlke. Predpokladám totiž, že medzi čitateľkami môjho blogu bude aj veľa čitateliek kníh. Preto mi to nedá podeliť sa s Vami o moju najväčšiu a najnovšiu lásku - čítačku od Amazonu. Verte mi, skutočne som vyberala dlho a pokukovala po všetkých stránkach čítačiek a táto ich porazila skoro vo všetkých smeroch. Chystám sa o nej napísať aj článok, pretože to bola skutočne dobrá investícia...


A už sa dostávam k ebayovým nákupom, ale zároveň sa to týka aj čítačky. Jediné, čo sa mi na nej nepáči je ten nepraktický matný obal, ktorý sa rýchlo "upatlá". Preto som si na ňu samozrejme kúpila krásne štýlové púzdro, ktoré ma na ebayi vyšlo nejakých $6 a to mi ešte posielali 3 darčeky.. :-)



No a pri elektronike ešte chvíľu zostaneme.. Neviem, či som to niekedy spomínala, ale môj posledný mobil bol ázijskej značky STAR. V skratke, výkon ako Samsung či iPhone, pekný vzhľad, ale štvrtinová cena. Bola som neskutočne spokojná, prišli mi dokonca aj dve baterky, mobil som mala cca. rok a nemôžem naň povedať jedno zlé slovo. Bohužiaľ sa však zadarilo a zrazu som mala display rozbitý... :-/ Preto som si samozrejme musela kúpiť nový (jediná nevýhoda ázijských mobilov je, že strašne ťažko opravíte prasknutý display, nakoľko v Európe nie sú tak rozšírené). Aj napriek tomu som sa však rozhodla objednávať znova z Ázie a už čakám na tento mobil s týmto krásnym púzdrom. Tentokrát značka NO.1.. Pre predstavu ma telefón stál asi 130€ a obal asi 1,5€ :-)))



Ale nebojte, už sa zase vrátime ku kozmetike a k "módnym" veciam. Objavila som v poslednej dobe novú značku - 3CE (3 Concept Eyes), ktorú mnoho blogeriek kvalitovo prirovnávalo k MAC-u. Navyše sa mi páčili aj obaly, preto som sa samozrejme rozhodla aspoň niečo vyskúšať. Keďže najviac vychvaľovali prípravky na pery, tak týmto smerom viedli aj moje kroky... :-)

Ako prvé ma zaujali pigmenty na pery, z ktorých sa dajú skvele nakombinovať ďalšie skvelé odtiene.. Keďže stáli približne $1-2,5, tak som si ich samozrejme objednala a už sa ich neviem dočkať. Teším sa na experimentovanie! :-)



Ešte celkom dosť chválili na zahraničných blogoch lícenky tejto značky, tak som si nejakú tiež samozrejme vybrala... Páči sa mi, že má v balení aj štetček a mali veľmi pekné odtiene..




Ďalej som si ešte od tejto značky objednala lip crayon, tak som zvedavá, ako s ňou budem spokojná. Uvažovala som ešte aj nad nejakými rúžmi, ale nakoniec som si povedala, že počkám kým otestujem tieto vecičky na pery a potom sa uvidí... :-)



Keďže v posledných mesiacoch sa zdvíha vlna uv gel lakov na nechty, tak som si aj ja povedala, že nejaký chcem vyskúšať. A samozrejme moje kroky zamierili opäť na ebayi a objednala som si rovno celú sadu (tých podľa mňa najpoužiteľnejších farieb). UV lampu mám, tak teraz už len netrpezlivo čakám na balíček...


Nedávno som Vám písala o bb kréme od Misshy, od ktorého som si dokonca kupovala už aj plné balenie. Ale.. Čo by som bola za beauty bloggerku, keby som nevyskúšala aj bb krém, pri ktorom to viac-menej začalo. Čiže bbkrém od Skin79... Určite bude čoskoro recenzia, ale teda Misshu neprekonal ani zďaleka..



Rozhodla som sa dať (opäť!) šancu aj umelým riasam a po riasach od Ardellu som sa rozhodla skúšať na niečom lacnejšom. Preto som si povyberala nejaké riasy a objednala...



Dostávame sa ku kabelkám. Tak nejako s kúpou nových topánok súvisí samozrejme aj vhodná kabelka. Našťastie mám ten svoj božský ebay a nemusím utrácať vcelku dosť peňazí za kabelky v kamenných predajniach.. A tu teda sú posledné tri prírastky (skutočne boli všetky tri dosť lacné, preto som si kúpila "až" tri :-)) Prvá kabelka je viac béžová, len tá fotka nejako "stmavla"...




Asi mi neuveríte, ale do tohto nákupu som mala v skrini len jeden "oversized" sveter. Čo som ako inak - musela napraviť! Jeden stál tuším okolo $10 a zatiaľ som chcela vidieť kvalitu, ale ak bude dobrá, určite minimálne jeden krásny horčicový ešte dokúpim..




Ako som niekde nedávno čítala, je lepšie predísť príčine ako riešiť dôsledky. To platí pri mnohých veciach a rovnako aj pri vráskach. Jednoduchšie je nenechať vrásky sa ukázať ako riešiť potom ich zakrývanie. A keďže som čítala ešte aj ďalší článok (áno, asi čítam až príliš) o tom, ako si aziatky udržujú svoju mladícky vyzerajúcu pleť. Samozrejme stravou, dostatočným "neslnením sa" a aj skoro starostlivosťou - čiže predchádzaním. Preto som sa rozhodla vyskúšať "Early Anti-ageing set" od Etude House..


V rýchlosti ešte pár drobností z ebayu či z drogérie, na ktoré určite bude recenzia.. Obzvlášť na čiernu masku od Pilatenu sa chystám už sakramentsky dlho.. :-)








Nakoniec ešte trochu ďalšej bižutérie z ebay a budeme na konci týchto dlhých a vyčerpávajúcich nákupných noviniek :-)





Dúfam, že sa Vám článok páčil, pre zhrnutie som počas písania stihla:
- vypiť 1 liter čaju
- po očku sledovať The Family Guy (asi 5 dielov), zapol si ich priateľ ako sa pri mne "nudil"
- navečerať sa
- upraviť asi 50 fotiek vo Photoshope
- oprať prádlo
- uvedomiť si, že asi musím nakupovať trochu menej, ak chcem ísť na letnú dovolenku :-)
- uvedomiť si, že ženy skutočne vedia efektívne robiť veľa vecí naraz..



Čo ste si v posledných dňoch/mesiacoch kúpili Vy? Čo sa Vám najviac páčilo alebo Vás zaujalo z mojich nákupov?

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov

  1. ta bižuterie je prostě úžasná.. asi jdu prohledávát ebay :D http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvely clanok a ten telefon vypada dobre odkial ho objednavas??

    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tiež som objednávala z ebayu..Zajtra by mi mal prísť :-) Ale priateľ má rovnaký (len v čiernej) už asi 3 mesiace a je s ním veľmi spokojný... :-)

      Odstrániť
  3. Páni, moc pěkné nákupy. Štve mě, že u nás kosmetika Gosh není dostupná a po čtečce mé srdéčko taky touží. :)

    OdpovedaťOdstrániť