SKÚŠAM: e.l.f. - Moisturizing Foundation Stick

By Unknown - februára 09, 2015

Už sú to asi 2-3 mesiace, odkedy som si prvýkrát objednávala zo slovenského eshopu značky e.l.f. . Ak by Vás zaujímalo, čo všetko som si kúpila, odporúčam nákupný článok tu. Bolo to zároveň moje úplne prvé stretnutie so značkou ako takou, preto som si vybrala celkom širokú škálu produktov. Niektoré som si obľúbila viac a používam ich denne. Iné sú naopak priemernými či podpriemernými a až tak veľmi som si ich neobľúbila.. :-) Dnes však bude reč o produkte, po ktorom siaham skoro denne a tým je Moisturizing Foundation Stick, ktorý používam na kontúrovanie. 



Tento produkt patrí do "vyššej" rady produktov od e.l.f., a preto aj balenie vyzerá trochu kvalitnejšie. Je síce plastové, ale veľmi kvalitné. Produkt viete vyšróbovať ako rúž alebo v prípade, že ho naberáte štetcom, tak ho môžete nechať schovaný vnútri.


Táto tyčinka je krémový hydratačný make-up, a tak nie je priamo určený na kontúrovanie. Ale vzhľadom na širokú škálu odtieňov (obzvlášť v našich končinách) sa podľa mňa hodí práve na kontúrovanie. Je obohatený antioxidantami, vitamínom E, výťažkami Shea hrozna, avokáda, makadamových orechov a aloe vyživuje a hydratuje pokožku pre mäkký, hladký a revitalizovaný vzhľad.


Rozotiera sa veľmi ľahko a pôsobí na pleti prirodzene. Neupcháva póry a ani nevysušuje pleť, čím vlastne plní popis, ktorý k nemu uvádza výrobca.


Krémové produkty na kontúrovanie sa síce používajú pre výraznejšie kontúrovanie, ale na druhú stranu podľa mňa vydržia dlhšie ako púdrové. A keďže chcem, aby make-up vydržal celý deň, tak používam menšie množstvo tohto produkty a zafixujem ho púdrovým bronzerom. Takto mi bez problémov vydrží make-up celý deň v takmer nepohnutom stave.


Keby sa Vám náhodou zapáčil a chceli by ste si ho kúpiť, v slovenskom eshope momentálne stojí 8€ a viete si ho kúpiť v rôznych odtieňoch tu.


Čím kontúrujete Vy? Uprednostňujete krémové alebo púdrové produkty?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tak to je paráda! Mně konturování pudrovými produkty prostě pořád nejde podle mých představ a uvažovala jsem o nějaké paletce korektorů z ebay, ale tohle se mi fakt líbí a určitě na to mrknu. Od elfu toho mám docela dost, i když jsou to spíš takové ležáky, málokdy po nich sáhnu. Ale nenapadlo mě, že mají takovýhle produkt. Díky za tip.
    Zvu tě na můj blog a kouknout na mé video, jak jsem ti psala, že mi to nezaostřuje. Ale už jsem snad na to přišla, co s tím. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak ti nejde konturovanie pudrovými produktami, tak s týmto elfom treba skutočne opatrne. Je samozrejme výraznejší a aj keď sa ľahko rozmazáva, tak sa mi tiež raz podarilo už "to" prehnať. Maľovala som sa pod zlým svetlom a keď som sa potom videla na inom svetle, tak som rovno brala odličovací tampón.. :-) Je úžasné pigmentovaný, ale hold to môže byť aj na škodu... :-)
      Na tvoj blog chodievam a už som videla aj video. Nemá tvoja kamera niečo ako automatické zaostrovanie v nastaveniach (tak to aspoň mám ja, na dvoch kamerách). Ale môj foťák to napríklad nevie. Má krásny obraz, ale zaostrí sa a koniec.. :-) záleží asi zariadenie od zariadenia...

      Odstrániť