MAKEUP REVOLUTION DUPES

By Unknown - septembra 03, 2014

Kupovanie "napodobenín" je v kozmetickom či blogovom svete snáď ešte väčší prehrešok, ako keď si kúpite falošnú kabelku známeho návrhára. Chápem, že mnoho spoločností dáva nemalé peniaze do výskumu či balení, ale aj tak mi prídu ceny takýchto spoločností až astronomicky vysoké. Ako je možné, že niečo za 50 dolárov môže stáť 5 či 6? Pritom kvalita oboch výrobkov je viac ako porovnateľná, dokonca niekedy je lacnejší výrobok aj lepší.. Musím sa priznať, že ma to fascinuje a keďže si nechcem priplácať za značku, ale chcem platiť za samotný výrobok, tak rada skúšam aj výrobky "inšpirované" nejakými inými výrobkami... Vznikajú potom značky ako MUA, W7 či Makeup Revolution, ktoré sa inšpirujú hviezdnymi výrobkami podstatne drahších značiek.. A dnešný článok bude práve o porovnaní drahších výrobkov s tými od Makeup Revolution.. :-)


Too Faced - Sweethearts Perfect Flush Blush 5,5g
(dostupné v 3 odtieňoch, oficiálne stránky, cena: $30)



Makeup Revolution - I ♡ Makeup, Blushing Hearts
(dostupné v 3 odtieňoch, oficiálne stránky, cena : £4.99)

Som hrdým vlastníkom odtieňu Candy Queen of Hearts Blusher a neviem si ho vynachváliť. Nie je to matná tvárenka, naopak krásne rozžiari Vaše líčka. Má veľmi dobrú pigmentáciu aj výdrž, vlastne ani netúžim po vyskúšaní "originálu". Navyše v rovnakom srdiečkovom obale predávajú aj dva bronzere a rozjasňovač. Môj wishlist sa vďaka Makeup Revolution skutočne rozširuje...


Too Faced - Chocolate Bar Eye Shadow Collection
(oficiálne stránky, cena: $49)



Makeup Revolution - I ♡ Makeup, I Heart Chocolate
(oficiálne stránky, cena: £7.99)

Paletku mám a bola to veľkááá láska na prvý pohľad. Musím sa priznať, že sa mi viac asi páči balenie od Makeup Revolution a ako môžete vidieť nižšie na fotke so swatchmi, tak MUR má niektoré tiene podľa mňa ešte krajšie ako originál. Výdrž je neuveriteľná, pigmentácia aj tých najsvetlejších tieňov je dokonalá.. Zatiaľ voči tejto paletke nemám žiadnu výtku... :-)
A u paletiek sú asi rovnako dôležité aj swatche. Preto porovnanie paletky Too Faced a tej od Makeup Revolution..

Zdroj: http://trihiasmakeupsite.blogspot.sk/
Benefit - Fakeup hydrating crease-control concealer
(oficiálne stránky, cena: $24)


Makeup Revolution - The One Concealer
(oficiálne stránky, cena: £3.00)

Oba korektory sú dostupné len v troch odtieňoch, čo považujem za miernu nevýhodu. Kraje korektoru sú akoby z vosku a vďaka tomu skvele hydratujú, ale bohužiaľ menej kryjú a musíte ich zapudrovať. Pred kúpou ďalšieho balenia to budem určite veeeeeľmi zvažovať, či to stojí za to. Možno keď sa raz zbavím kruhov pod očami a budem zakrývať len malé nedokonalosti, tak si ho zamilujem... :-)

Urban Decay - Naked 1
(oficiálne stránky, cena: $54)



Makeup Revolution - Iconic 1
(oficiálne stránky, cena: £4.00)



Urban Decay - Naked 2
(oficiálne stránky, cena: $54)

Makeup Revolution - Iconic 2
(oficiálne stránky, cena: £4.00)
Urban Decay - Naked 3
(oficiálne stránky, cena: $54 )

Makeup Revolution - Iconic 3
(oficiálne stránky, cena: £4.00)
Na swatchoch nižšie je bohužiaľ odlišné svetlo. Dala som ich sem skôr pre predstavu, že kvalita oboch paletiek je porovnateľná. Čo sa týka obalov, v tom hold Naked bude vždy vyhrávať... :-)



Urban Decay - Smoked
(oficiálne stránky, cena: $49)


Makeup Revolution - Hot Smoked
(oficiálne stránky, cena: £4.00)



Sleek - Acid
(oficiálne stránky, cena: 9,99€)



Makeup Revolution - Acid Brights
(oficiálne stránky, cena: £4.00)



Laura Mercier - Artist’s Palette for Eyes Palette
(link, cena: $48)


http://www.makeupwithdrawal.com/2013/02/laura-mercier-artiste-palette-for-eyes.html

Makeup Revolution - Romantic Smoked
(oficiálne stránky, cena: £4.00)


Zdroj: http://labelle1.wordpress.com/2014/05/15/makeup-revolution-romantic-smoked-palette-review-swatches/
Stila - Magnificent Metals Foil Finish Eye Shadow
(oficiálne stránky, cena: £33.50)


Makeup Revolution - Awesome Metals Eye Foils Pure Platinum
(oficiálne stránky, cena: £4.00)


MAC - Face and Body Foundation
(oficiálne stránky, cena: $49)



Makeup Revolution - The One Foundation
(oficiálne stránky, cena: £4.00)


Niektoré veci som vyskúšala, iné nie, no určite by som časom chcela vyskúšať všetko. Ako som písala vyššie, rada si zaplatím za výrobok samotný. Ak bude výrobok skvelý, tak som ochotná priplatiť si aj viac. Ale hrozne nerada platím "len" za značku. Ak bude mať Chanel či Dior zázračný krém "na všetko", tak si ho kúpim, nech stojí hocičo. Ale keď rovnaký krém s rovnakými (či lepšími) výsledkami nájdem u neznámejšej značky, nebudem váhať ani chvíľu.. :-) Hold je to asi nejaká moja "úchylka" - nepreplácať výrobky len kvôli značke... :-)


Ako ste na tom Vy? Uprednostňujete drahšie výrobky pred lacnejšími výrobkami, ktoré sa nimi inšpirovali?

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov

  1. No tak to je mazec!! To jsem teda netušila, že mají tolik napodobenin, dokonce i od mojí milované Smoked paletky:-D No já osobně nekupuji nikdy náhradu za něco, pokud něco chci, tak si to koupím, pokud na to nemám, tak si to nekoupím, ale nenapadlo by mě si říci, no tak na Naked od Urban Decay nemám, tak si koupím tady od značky Anežka napodobeninu, to je hloupost dle mě... Ale jinak samotné paletky jsou velice pěkné a i ta kvalita stínů je fajn, teda jak u které paletky, já si zkusila jednu a tam žádná sláva no.. Záleží asi na odstínech:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavý přehled. Já jen nechápu, jakto že když napodobeninu vyrobí někdo jinej, je t hrozný problém, ale tahle firma může. Nemám od nich zatím nic, možná i proto mě nic neláká.
    blog Měj se ráda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyjo, napodobenina paletky Chocolate Bar je podle swatchů totožná, to je skvělé! Nad MUR už dlouho odolávám, jsem zvědavá, zda to zvládnu:)

    OdpovedaťOdstrániť