Značky, ktoré na Slovensku (ne)nájdete..

By Unknown - mája 18, 2014

Objavila som druhú Ameriku! Musím sa Vám s rukou na srdci priznať, že som v poslednom približne týždni (mám skúškové predsa) našla kopec nových eshopov. To by nebolo nič zvláštne, keby to neboli eshopy s kozmetikou, o ktorej som si myslela, že sa na Slovensku nedá zohnať. Určite kopec z týchto eshopov poznáte, takže to berte s menším nadhľadom. Ja som objednávala posledný rok a pol hlavne z ebayu, takže slovenské či české eshopy pre mňa boli/sú veľkou neznámou.. Vlastne to všetko začalo eshopom s kozmetikou MUA. Ten na Slovensko síce neposiela, ale mali dopravu v rámci ČR zdarma, tak som poprosila kamarátku, či by mi balíček potom nepreposlala. A voila, MUA dorazila! :-) V budúcnosti plánujú rozšíriť svoj eshop aj na Slovensko, snáď sa dočkáme už skoro..


MEL.SK
Na eshop mel.sk hlavne s kozmetikou Essence a Catrice som už narazila dávnejšie, keď som hľadala recenziu na nejakú limitku od Catrice. A našla som eshop. A úspešne som na eshop aj zabudla... :-) Čo ale raz objavíte, objavíte znova. Objavila som dokonca aj s 50% výpredajom na tieto dve značky a ako to dopadlo ste sa už mohli dočítať tu.
Objednávka už dorazila, ako darček som dostala červený lak od Catrice. Teší ma, že aj slovenský eshop si vie "hýčkať" svojich zákazníkov. Väčšinou som zatiaľ mala na Slovensku skúsenosť, že Vás pomaly kameňujú, prečo ich obťažujete a chcete u nich utrácať peniaze.. :-)


LOVEBEAUTY.SK
Eshop s kvalitnejšou a značkovejšou kozmetikou. Chanel, Yves Saint Lauren, Dior... A niektoré kusy aj s extra zľavou. To si nechám teda páčiť. A konečne snáď niečo od týchto luxusnejších značiek vyskúšam.. A vlastne za to môže aj blog. Za toho pol roka som toho vyskúšala toľko z drogérie, kórejskej i zahraničnej kozmetiky, že ma to láka posunúť to na ďalší level a skúšať legendy... :-)


Keď som písala tento článok, nemala som s eshopom ešte skúsenosť. Potom som však od priateľa dostala presne z tohto eshopu riasenku a odličovač od YSL (fotku ste mohli vidieť na instagrame a facebooku). Takže obchod môžem len odporúčiť... :-)
ELF-KOZMETIKA.EU
Ďalšie prekvapenie. E.l.f. mám celkom rada a často ju vídam vo videách českých kolegýň. Ale zohnať ju na Slovensku? Do tejto chvíle som myslela, že je to nemožné a budem si musieť robiť výlety do Čiech kvôli kúpe kozmetiky.. Ale našťastie nie! Pekne z pohodlia domova si môžete objednať Vaše obľúbené výrobky tejto značky a ceny sú tiež celkom príjemné...


LUSHCZ
Toto pre mňa nie je až tak veľká novinka. To, že LUSH má predajne v Čechách a má aj eshop som vedela. Ale až teraz som zistila, že už posielajú zásielky aj na Slovensko. Poštovné sa ešte celkom dá a keď sa Vás dohodne viac a nakúpite za 2600 Kč (alebo keď budete kupovať vianočné darčeky), tak budete mať dopravu na Slovensko kuriérom zadarmo. Už som začala veľmi zrýchlene míňať všetky krémiky, mastičky a masky, aby som mohla vo veľkom objednať a mať zdarma aj poštovné.. :-)


ROMIEBEAUTY.sk
Tento eshop som objavila vďaka PetreLovelyHair, keď recenzovala paletku od BHCosmetics. BHcosmetics som zatiaľ našla len na ebayi či v Čechách, a preto ma ponuka slovenského eshopu milo prekvapila. Len dúfam, že sa trochu do budúcnosti rozrastie. Nájdete tam aj značky ako Jordana, Sleek či štetce PetraLovelyHair..


KVALITNAKOZMETIKA.sk
Urban Decay, NYX či Beauties Factory? Samozrejme, žiaden problém. Na tomto eshope nájdete všetky NAKED paletky, po ktorých Vaše srdce piští... Teraz som tam videla aj akciu na mono tiene od Urban Decay (nejakých 4,50€ za jeden tieň)..


ZNACKOVEVYROBKY.sk
Tu tiež nájdete kopec známych a kvalitnejších značiek, mňa najviac zaujala Bobbi Brown a Benefit, ktoré som ešte v parfumériách či drogériách nevidela..


Ani nejdem hovoriť, aké ďalšie značky na Slovensku neboli a nedali sa zohnať. Určite by ste mi totiž hodili odkazy na ďalšie eshopy a môj wishlist by sa stal nekonečným.. Ešte že sa blížia tie moje narodeniny... :-)


Na akých slovenských a českých eshopoch nakupujete?

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov

  1. a všetky tieto e-shopy máš aj sama odskúšané?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám vyskúšaný len ZNACKOVEVYROBKY.sk (a ešte LUSH, ale odtiaľ objednávala kamarátka v rámci ČR a bola spokojná), inak som odvšadiaľ už niečo objednala a bola som spokojná :-)

      Odstrániť